Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mezinárodní konference bezpečnostního managementu KBM 2015 již příští týden

Bezpečnost, to nejsou jen velmi sofistikované moderní technologie, moderní bezpečnostní management a bezpečnostní nástroje, ale také praxe a zkušenosti, které pomáhají specialistům efektivně využívat jejich vlastní potenciál.

Mezinárodní konference bezpečnostního managementu KBM 2015 se blíží!

Oblast bezpečnosti a její zajištění – to není jen současná imigrační problematika, která intenzivně zasáhla země EU a stala se mediálním tématem č. 1.

Bezpečnost, to jsou i procesy a operativa, které nejsou vidět. To nejsou jen velmi sofistikované moderní technologie, moderní bezpečnostní management a bezpečnostní nástroje, ale také praxe a zkušenosti, které bezpečnostním specialistům pomáhají efektivně využívat jejich vlastní potenciál.

I s ohledem na aktuální dění si organizátoři KBM 2015 nemohli vybrat lepší termín pro své konání, než právě letošní podzim, a to čtvrtek 22. října 2015.

Je nám velikým potěšením, že můžeme potvrdit účast takových odborníků, jako jsou:

  • pan Dakar Eilat – zástupce ICT Herzlya, který působí v izraelských bezpečnostních složkách již 25 let jako velitel týmu pohraniční policie, důstojník zpravodajské služby Police National H.R.T., velitel jednotky vězeňské izraelské služby „Masada“ ve věznicích Hdarim a Gilboa, získal magisterský titul v oboru politických věd na University of Haifa a rovněž v Middle East Studies a Arab World z Tel Aviv University a specializoval se na jednání s předcházením terorismu a muslimského radikalismu vně a uvnitř vězení.
  • Dalším velmi váženým hostem bude Jonathan A. Fischer z Dánska, který je spoluzakladatelem a místopředsedou NJSC, Nordic Jewish Security Council.

  • Z České republiky přislíbili účast v panelech zástupci MV ČR, Policejní akademie, Národní bezpečnostní úřad a mnoho dalších.

Přijďte i Vy si rozšířit znalosti o této problematice a pohovořit s předními odborníky. Přihlásit se můžete prostřednictvím formuláře na www.kbm2015.cz nebo zasláním emailu na info@asiscz.org.

Za ASIS CZ Veronika Weinfurtová

Mezinárodní konference bezpečnostního managementu KBM 2015 ASIS
 
 
Reklama