Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky z oborů bezpečnosti a řešení bezpečnosti ve školách představuje FSDays 2015

Ve dnech 15. – 19. září 2015 se v letňanském výstavním areálu PVA EXPO PRAHA uskutečnil již 7. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2015 (FSDays 2015).

Jeho hlavnímu tématu Bezpečná škola se věnovaly nejen mnohé expozice vystavovatelů, ale velkému zájmu účastníků se těší i odborná konference zabývající se touto otázkou.

Na výstavní ploše 1200 m2 představilo nejnovější technologie a premiéry z oborů fire & security, IT bezpečnosti, integrovaných systémů budov a mnoha dalších specializací 40 významných společností.

Veletrh FSDays se konal již počtvrté souběžně s největším stavebním veletrhem FOR ARCH. Celý komplex veletrhů navštívilo za 5 dní 80.000 návštěvníků a zúčastnilo se jej 830 domácích a zahraničních vystavovatelů.

O celých 40% se zvýšil počet odborných, cíleně zvaných návštěvníků veletrhu FSDays 2015!

Za dobu svého trvání FSDays získalo pověst kvalitního odborného veletrhu reagujícího na aktuální dění v oboru bezpečnosti. FSDays přináší nové trendy, informace, zajímavosti ze světa bezpečnosti odborným návštěvníkům a přívržencům B2B sektoru, stejně tak jako široké veřejnosti. V rámci odborného doprovodného programu se účastníci se setkávají a diskutují s předními odborníky a představiteli bezpečnostního průmyslu.

Vzhledem k tomu, jak důležitá je bezpečnost v současné době v oblasti školství, zvolili jsme ji jako hlavní téma letošního ročníku FSDays. K tématu BEZPEČNÁ ŠKOLA představují svá jedinečná řešení mnozí vystavovatelé a zároveň se mu věnuje celodenní odborná konference,“ představil hlavní zaměření letošního ročníku veletrhu Aleš Beneš, ředitel organizující společnosti Mascotte s.r.o.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama