Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šetrné budovy 2015

Schneider Electric představí své řešení nejinovativnější a nejšetrnější současné kancelářské budovy na světě – THE EDGE, na 5. ročníku konference Šetrné budovy 2015.

Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na 5. ročník konference Šetrné budovy, která se uskuteční 11. června v budově Plodinové burzy České národní banky, Senovážné náměstí 30, Praha 1.

V první části konference za Schneider Electric vystoupí – Erik Zwann (SE Holandsko), který představí řešení a technologie Schneider Electric v referenčním projektu THE EDGE společně s architektem Ronem Bakkerem z londýnské společnosti PLP Architecture. (Budova THE EDGE - je nové firemní sídlo společnosti Deloitte v Amsterdamu. V současné době je to nejinovativnější a nejšetrnější kancelářská budova na světě. V certifikaci BREEAM byl budově udělen "Outstanding" rating s doposud nejvyšším skóre 98,36 procenta.)

V odpoledním panelu Technologické inovace pro zdravé budovy a jejich vliv na uživatele za Schneider Electric vystoupí Jan Krakovič na témata: Koncept Schneider Electric pro špičkové, úsporné a zdravé budovy; kam směrují technologie SE pro automatizaci budov a uživatelský komfort v inteligentních budovách.

Jak ovlivňuje vnitřní prostředí budov své uživatele? Jak může zdravé vnitřní prostředí zvýšit komfort a produktivitu zaměstnanců? Jaké jsou výhody zdravého vnitřního prostředí? Jaké jsou způsoby měření vlivů vnitřního prostředí? Jaké jsou nejnovější trendy v technologiích, které ovlivňují vnitřní prostředí? Jak jsou na tom z hlediska vnitřního prostředí české školy, školky a jaký je potenciál revitalizací státních budov?

Odpovědi na tyto i další otázky Vám nabídnou zahraniční i čeští mluvčí v průběhu panelových diskusí, představení případových studií a dynamických debat. Bližší informace a program konference.

Přijďte se inspirovat nejnovějšími trendy v oblasti šetrných staveb a využijte tuto jedinečnou networkingovou příležitost k navázání nových obchodních kontaktů.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama