Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domat Control System s.r.o. na veletrhu v Bělehradu

V srbském Bělehradu se ve dnech 11. až 15. května 2015 konal Technický veletrh, jehož významným partnerem byla Česká republika. V rámci české expozice, organizované ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, vystavoval i Domat Control System.

V expozici se návštěvníci mohli seznámit jak se základními položkami sortimentu Domat, tak s řadou novinek roku 2015. Během živých diskuzí s návštěvníky se ukázalo, že srbský zákazník je orientovaný, i když má zkušenost spíše s průmyslovou regulací, než s řídicími systémy budov. Mile nás překvapila zejména otevřenost studentů a zájem o volně programovatelná PLC.

Stavební trh v zemi má velký potenciál, i když projekty obvykle trvají dlouho a nejsou vždy dokončovány. Technický veletrh v Bělehradu se ukázal být zajímavou platformou pro nové obchodní kontakty nejen do Srbska, ale i Makedonie, Černé Hory a dalších zemí regionu.


In Belgrade, Serbia, the Technical Fair took place from May 11 to 15, 2015. A major partner of the fair was the Czech Republic. The Czech joint booth, which was organised by the Czech Ministry of industry and trade, also hosted Domat Control System. In the Domat exposition visitors saw both the core of the Domat product range, and hot 2015 news. Lively talks with the visitors showed that the Serbian customer is well oriented, although experienced in industry controls rather than in the building control system area. Especially student visitors were surprisingly open and interested in the free-programmable PLCs. The construction market has a big potential in Serbia, although projects tend to be delayed, and often not finished at all. The Belgrade Technical Fair proved itself to be an interesting platform for new business contacts not only for Serbia, but also Macedonia, Montenegro, and other countries in the region.


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama