Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ocenění Architects´ Darling® Award 2014 pro CAD/BIM systém Allplan

CAD/BIM systém Allplan obdržel ocenění Architects´ Darling® Award. Zlatá soška byla udělena firmě Nemetschek Allplan v rámci slavnostního vyhlašování cen nejoblíbenějším výrobcům v kategorii software.

Allplan získal podruhé titul “nejoblíbenější software” německých architektů

Společnost Nemetschek Allplan obdržela již podruhé po roce 2012 ocenění Architects´ Darling® Award společnosti Heinze GmbH. Prestižní zlatá soška Fénixe byla udělena mnichovskému producentu softwaru 28. října v rámci slavnostního udělování cen nejoblíbenějším výrobcům v kategorii softwarů pro architekty. Toto vyznamenání je výsledkem rozsáhlého průzkumu trhu, který uskutečnila společnost Heinze, a kterého se zúčastnilo 1736 architektů a projektantů.

Dr. Jörg Rahmer, jednatel společnosti Nemetschek Allplan: „Velmi si vážíme tohoto ocenění, je pro nás nejen uznáním, ale také výzvou pro naši další práci“.

Každoroční předávání cen výrobcům ve stavebnictví, kteří jsou vybíráni přímo architekty, se konalo v dolnosaském Celle již počtvrté. Gala večera, na kterém byli vítězové slavnostně oceněni, se zúčastnilo více než 250 významných zástupců z oboru stavebnictví.

Allplan získal podruhé titul “nejoblíbenější software” německých architektů

Allplan Česko s.r.o.
logo Allplan Česko s.r.o.

Společnost ALLPLAN jako globální poskytovatel BIM řešení pro AEC průmysl pokrývá celý proces plánování a výstavby od počátečního návrhu až po plánování realizace stavby a prefabrikovaných konstrukcí. Díky pracovním postupům vytvářejí uživatelé dokumenty ...

 
 
Reklama