Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nasazení systému AMI pro efektivní nakládání s majetkem ve společnosti Sev.en

Při vzniku společnosti Severní energetická a.s. (Sev.en) došlo k potřebě vytvoření vlastního informačního systémů pro efektivní nakládání s majetkem, který byl dříve sdílen ve skupině Czech Coal.

V říjnu 2013 byl zahájen projekt Implementace systému AMI (Asset - Management - Information) dodávaný společností HSI, spol. s r.o. Sev.en tak povýšilo programové vybavení a revizi obsahu stávajících systémů GIS a AMI. Vytvořilo se tak jednotné, uživatelsky intuitivní prostředí. Důvodem pro přechod na nový systém AMI verze 7 ve web prohlížeči Google Chrome s technologií GeoServer byla možnost využít nový grafický design s více variantami dalšího rozvoje. Velkou výhodou AMI je jeho jednoduchá rozšiřitelnost a administrace. Celé řešení je konfigurovatelné, takže lze bez nutnosti dalšího programování přidat nové formuláře, definovat nové mapové vrstvy a legendy v mapách. Systém AMI byl ve společnosti Sev.en spuštěn do reálného provozu 1. března 2014.

Nasazením systému AMI společnost Sev.en rozšířila řadu spokojených zákazníků např.: Skupina Czech Coal; Unipetrol RPA; Pražská Teplárenská, a.s.; Teplárna Strakonice, a.s.; Slovácké vodárny a kanalizace, a.s.; Univerzita Pardubice; ad.

informační systém pro efektivní nakládání s majetkem
Systém AMI pro efektivní nakládání s majetkem
 
 
Reklama