Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář Technický Facility management na veletrhu v Brně

Asociace IFMA CZ si Vás dovoluje pozvat na diskusní panel Technický Facility management - prostředek efektivního provozu, který se uskuteční v rámci IBF - Mezinárodního stavebního veletrhu dne 24.4.2014 od 14,00 – 17,00 hodin na BVV, pavilon P, sál P3, Výstaviště 405/1, Brno. VSTUP VOLNÝ.

Diskusní panel - workshop je zaměřený na základní témata Facility managementu přispívající k vyjasnění základních principů metody, vztahu ke stavebnictví, doplněný praktickými zkušenostmi a poznatky přítomných odborníků z praxe. Panel pořádá asociace IFMA CZ a jejím odborným garantem je Ing. Ondřej Štrup, President IFMA CZ, IFMA Fellow.

Facility management je rychle se rozvíjející obor, který v současnosti představuje cca 5% HDP ČR. Na našem trhu se významně rozšířila nabídka kvalitních poskytovatelů FM služeb, poptávka však bohužel zaostává ca zahraničním standardem. Naše společnosti si dosud neuvědomují náklady a výkonnostní potenciál, které lze kvalitní formou FM podpory optimalizovat.

Moderovaná diskuse se soustředí na problematiky:
  • Správy majetku měst a obcí (evidence, pasportizace, údržba a investice)
  • Technická správa objektů z pohledu investorů, majitelů, projektantů, stavitelů, poskytovatelů facility management služeb
  • Problematika životního cyklu objektů a jeho technologií (neúměrné úspory na úkor budoucích vyvolaných investic)
  • Problematika výběrových řízení na FM poskytovatele (včetně problematiky veřejných zakázek na FM služby)

Akce je určena pro odbornou stavební veřejnost (architekty, projektanty, investory, uživatele, nájemníky), zástupce veřejné správy z oblasti majetkové správy a správy nemovitostí, vlastníky nemovitostí (klienty), poskytovatele Facility management služeb.

 
 
Reklama