Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Široký záběr AMI vyhoví různým typům uživatelů

Jedním z ryze českých informačních systémů pokrývajících veškeré procesy evidence, provozu, správy a údržby movitého i nemovitého majetku, je systém AMI (Asset-Management-Information).

Systém AMI je natolik rozsáhlý, že se dokáže dobře přizpůsobit potřebám uživatelů z různých oborů: energetika, dodavatelé plynu nebo tepla, vodaři, provozovatelé výrobních továren i kongresových center. AMI neustále reaguje jak na posun v technologiích, tak na požadavky uživatelů, a vyvíjí se tak typizované konfigurace a úlohy určené pro konkrétní uživatelské směry:

  • Využití u správců inženýrských sítí - práce s kompletní mapou provozované sítě, nad kterou lze provozovat nejrůznější úlohy, je možné také zjišťovat online vlastníky parcel a budov apod.
  • Správa vnějších ploch a areálů, územní generely – uživatelem může být kdokoliv, kdo potřebuje lokalizovat objekty a zařízení v podniku, připravovat celkovou územní strategii podniku, sledovat náklady na obnovu zařízení atd.
  • Pasportizace vnitřních ploch, správa budov – kromě správy budov (správy areálu) jsou do správy majetku počítány také pasporty budov, které jdou dále na úroveň pater, místností a jejich vybavení, a osob v místnostech umístěných.

Systém AMI nabízí svým uživatelům přístup přes webový prohlížeč nebo přes mobilní zařízení.

systém AMI (Asset-Management-Information) pokrývá  veškeré procesy evidence, provozu, správy a údržby movitého i nemovitého majetku
Informační systém AMI - Pasport budovy
 
 
Reklama