Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HSI přichází s novými verzemi aplikačních nadstaveb ProGEO, HSI Tools a dalších software

Společnost HSI, spol. s r. o. uvádí na trh nové verze programů ProGEO-nástroje pro tvorbu, kontrolu a editaci prostorových dat, HSI Tools-nástroje pro kontrolu grafických dat a jejich vlastností ve výkresu a dalších aplikačních nadstaveb EnPRO, DMT a DULMAP.

Nové verze přináší především vyšší uživatelský komfort, rychlejší práci a jednodušší a snazší ovládání. Postupná distribuce produktů zákazníkům, kteří mají platný certifikát o Rozšířené Softwarové Podpoře (RSP) a tudíž obdrží upgrade zdarma, byla zahájena v úterý 8. října.

A jaké konkrétní vylepšení mohou uživatelé např. ProGEO v13 očekávat? Mezi nové funkcionality patří práce s územními daty s využitím RÚIAN, což umožňuje vyhledávat ve všech zakázkách na základě zadání adresy nebo její části, možnost stažení mapových podkladů či výpis informací o parcelách a budovách pro území zadané polygonem, bodem nebo prvkem. Dále stojí za zmínku Identifikace prvků přinášející rozšířené informace o prvku - např. zobrazení anotací k prvku či obsah grafické skupiny. Zcela přepracovány byly Tiskové výstupy, čímž dochází k zefektivnění práce. Tyto a mnoho dalších novinek a změn i v ostatních aplikačních nadstavbách společnosti HSI najdete na webových stránkách www.hsi.cz.

Spolu s uvolněním nových verzí odstartovala společnost HSI podzimní slevovou akci. „Zákazníci mohou získat až 50% slevu na vybrané produkty naší společnosti a další výhody např. v podobě RSP Benefitů apod.“ informuje obchodní manažer Pavel Borek.
ProGEO využívají zejména dodavatelé projektové dokumentace a dokumentace skutečného provedení stavby, kteří vytvářejí kresbu a následně provádějí kontrolu dat podle platných norem a směrnic správců rozvodných sítí jako je např. Telefónica Czech Republic, E.ON Česká Republika, Pražská energetika nebo ČEZ a data, která odevzdávají, musí splňovat přesně stanovené požadavky.

Kresba dokumentace sítě s využitím podkladů RÚIAN
Kresba dokumentace sítě s využitím podkladů RÚIAN


O společnosti HSI, spol. s r. o.
Společnost HSI, spol. s r. o. patří na českém trhu dlouhodobě mezi nejúspěšnější firmy nabízející komplexní IT řešení orientovaná převážně do oblastí provozně-technických informačních systémů (PTIS), informačních systémů pro správu majetku (ISSM), geografických informačních systémů (GIS), informační podpory činností facility managementu (CAFM), tvorby, zpracování, správy, atributové a topologické kontroly graficky orientovaných dat, průmyslových řešení v oborech geodézie, geologie, důlního měřictví, pozemkových úprav ad. HSI je významným partnerem IT společností Bentley Systems, ESRI, Intergraph (do roku 2011), Microsoft, Oracle, Telvent Miner & Miner, aj. Mezi významné činnosti HSI patří také hardwarová řešení, zejména pak dodávky velkoformátových tiskových zařízení HP Designjet od Hewlett-Packard, dodávky velkoformátových skenerů CONTEX a od roku 2012 také dodávky hardwarových produktů značek Lenovo, Fujitsu, Fortinet, Sonicwall, Zyxel a Juniper Networks pro řešení oblasti networkingu, síťového zabezpečení, serverů, diskových polí, pracovních stanic, notebooků, tabletů a IP kamerových systémů. HSI je certifikována dle norem ČSN ISO 9001, ČSN ISO/IEC 20000-1 a ČSN ISO/IEC 27001.

 
 
Reklama