Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výzva k přihlášení přednášek a příspěvků na seminář Energetika – VIZE 2020

Seminář Energetika – VIZE 2020 je úvodní akcí týdne Facility managementu TFM 2013 pořádanou dne 11.11.2013, v den vyhlášení výsledků celostátní soutěže Český Energetický a Ekologický Projekt.

Jménem vedení TOP EXPO CZ a představenstva české pobočky pro Facility management IFMA CZ si Vás dovolujeme informovat o přípravě již 13. ročníku mezinárodní konference o Facility managementu TFM 2013, jejíž součástí bude seminář Energetika – VIZE 2020.

Snižování energetické náročnosti staveb a zvyšování energetické účinnosti energetických zdrojů je problematika energetických a ekologických projektů, staveb a inovací stejně jako úsilím facility managementu pro efektivní užívání staveb. Záměrem semináře je dát společný prostor těmto tématům z hlediska hodnocení dosavadního období a zejména pohledu a podpory a dalšího vývoje v letech příštích. Společná akce IFMA CZ a TOP EXPO CZ bude rovněž příležitostí upozornit na synergie uvedených oborů.

Tímto si Vás dovolujeme vyzvat k aktivní účasti a zaslání návrhu anotace odborných přednášek a příspěvků pro tento seminář. Anotace přednášek a příspěvků prosím přihlašujte do formuláře na webu asociace IFMA CZ , případné dotazy směřujte na níže uvedené kontaktní údaje.

Informace o programu a pozvání k účasti v celém programu mezinárodní konference o Facility managementu TFM2013 naleznete v přiloženém letáku.

Za představenstvo IFMA CZ ve spolupráci s TOP EXPO CZ
Ing. Vladimír Svoboda
člen představenstva IFMA CZ pověřený přípravou programu konference
www.ifma.cz tel.: 602 515852, email: svoboda@interplan.cz

Program Týdne Facility managementu IFMA CZ TFM 2013
 
 
Reklama