Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mezinárodní Konference bezpečnostního managementu roku 2013

Zveme Vás na 9. ročník mezinárodní Konference bezpečnostního managementu dne 13. 6. 2013 v Praze s mottem: „From Thoughts to Acts“., který představí řadu atraktivních témat ze světa komerční i nekomerční bezpečnosti a bezpečnostních technologií.

Motto tohoto ročníku se ponese v duchu:

„From Thoughts to Acts“.

V unikátních prostorách ČVUT (České vysoké učení technické v Praze, Masarykova kolej) se v červnu sejde z odborného hlediska kvalitní základna panelistů. Mezi zvané hosty budou patřit přední mezinárodní a tuzemští odborníci. Opravdovým bonbónkem pro všechny zúčastněné bude vystoupení největších guru v oblasti protiterorismu: Stevie Weinberga, ICT, Izrael; Uzi More, CEO MIP Security, Izrael; Erika Justa, ICTS, ČR a další.

Témata.
  • TERORISMUS AKTUÁLNE
  • PROTITERORISMUS – Detekce podezrelého chování
  • KRIZOVÉ PLÁNOVÁNÍ – Když všechno selže…
Více informací včetně registrace na: www.kbm2013.cz

Program bude zahrnovat nejaktuálnější bezpečnostní témata současnosti. Jako například detekce podezřelých osob na veřejných prostranstvích, kyberšikana, stalking, aktuální hackerské útoky; a v sekci bezpečnost proběhne mimo jiné i zajímavá diskuse na téma Inteligentní budovy: luxus nebo nutnost? Program bude přístupný široké veřejnosti a na místě bude zajištěno simultánní tlumočení. Také letos budeme nabízet zvýhodněné vstupné pro studenty vysokých škol a zástupce veřejného sektoru. Více informací o programu naleznete v přiložené pozvánce.


Pro studenty vysokých škol zde máme horkou novinku a tou je soutěž o nejlepší Bezpečnostní bakalářskou a magisterskou práci roku 2013. Více informací o soutěžích naleznete v sekcích: Bezpečnostní manažer 2012, Bezpečnostní projekt 2012 a Bezpečnostní bakalářská a magisterská práce roku 2013.

Tato mezinárodní Konference Vám mimo jiné přinese možnost setkat se s kolegy z řad novinářů z největších českých hromadných sdělovacích prostředků, ale i z odborných periodik, zástupců firem podnikajících v bezpečnostním průmyslu, developerů, komunálních a krajských politiků, zástupců regionální veřejné správy, destinačních managementů, nadějných studentů vysokých škol a dalších subjektů.


Přílohy


 
 
Reklama