Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schneider Electric se spojil s firmou Cisco a společně v Cisco House v Londýně představily budoucnost zelených měst

Schneider Electric díky účasti v projektu Cisco House může návštěvníkům předvést, jak lze pomocí jednoduchých řešení snížit náklady na energie během celého energetického životního cyklu.

ZAJÍMAVOSTI Z OLYMPIÁDY V LONDÝNĚ

Společnost Schneider Electric, světový specialista na energetický management, se představil jako hlavní sponzor domu Cisco House v Londýně. Společnost Schneider Electric se zde soustředí na prezentaci svých reálných zkušeností i vizí pro oblasti IT, řízení budov, ovládání energie, energetiky a průmyslu a snižování energetické náročnosti.

V domě partneři reálně prezentovali společnou udržitelnou vizi pro budoucnost zemí, měst a organizací. Základem této vize je funkční SMART CITY tzv. „chytré město“, kde je fungující infrastruktura pro e-mobilitu, žije se a pracuje v inteligentních budovách a spotřeba energie je pod stálou kontrolou a je snaha ji dále snižovat. Takovou vizi lze realizovat díky dostupnosti všech technologií již v současnosti.

Cisco House, který se otevřel na pět měsíců letos v dubnu, nabídl kromě výhledu na londýnský Olympijský park i všechny tyto technologie „v jednom domě CISCO“.

"Města po celém světě zažívají takříkajíc nekontrolovaný růst. To s sebou nese i zvýšenou spotřebu energií. Jediný způsob, jak to zvládnout, je začít žít a fungovat efektivně. Takový udržitelný způsob života můžou v CISCO HOUSE návštěvníci vidět ", uvedl předseda představenstva a generální ředitel společnosti Schneider Electric Jean-Pascal Tricoire.

Schneider Electric díky účasti v projektu Cisco House může návštěvníkům předvést, jak lze pomocí jednoduchých řešení snížit náklady na energie během celého energetického životního cyklu.
Technický tým projektu Cisco House může díky systémům pro správu energetiky budov a díky dostupným údajům snadněji a přesněji rozhodovat o spotřebě energií v jednotlivých částech domu.

Schneider Electric kromě systémů pro správu energetiky budov v Cisco House ukazuje i základní aspekty chytrých sítí: ovládání energie, e-mobilitu, ovládání datového centra apod. Cisco House se stal příležitostí propojit veškeré možné světově dostupné technologie a ukázat tak jejich možnosti pro náš budoucí život. V CISCO HOUSE došlo k transformaci maximálního možného množství dostupných a přitom smysluplných technologií, které budeme moci brzy využít v denním životě.

Prohlédněte si CISCO HOUSE

Schneider Electric projektu Cisco House poskytl technologie a zdroje jako je analytický software nebo správa energie budovy. Účast firem, jako jsou Citrix, EMC, Intel a SAP, na tomto projektu je příkladem schopnosti vytvářet nová řešení díky vzájemné spolupráci.

O společnosti Cisco
Cisco je celosvětový lídr v oboru sítí, který mění způsob, jakým se lidé spojují, jak spolupracují a komunikují.

O společnosti Schneider Electric
Společnost Schneider Electric, světový expert na ovládání energie, patří k průkopníkům úsporných energetických řešení. Podniká ve více než 100 zemích. Nabízí integrovaná řešení napříč různými segmenty trhu. Zaujímá přední pozici v energetice a infrastruktuře, automatizovaných systémech pro průmysl a budovy a datových centrech. Silnou pozici má také v domovních elektroinstalacích. Společnost se zaměřuje na to, aby energie byla bezpečná, spolehlivá, efektivní, výkonná a ekologická. Firma má více než 130 000 zaměstnanců. V roce 2011 dosáhla obratu 22,4 miliardy eur.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama