Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborný seminář TZB-info: Dokumentace požární ochrany pro správce budov

TZB-info navazuje na úspěšný 5denní odborný seminář Správa a provoz nemovitostí, facility management v praxi a připravil speciální jednodenní školení nejen pro facility managery.

Foto © kurt_kreibich, Fotolia.com

V semináři vás seznámíme s povinnou legislativou v oblasti požární ochrany pro správce budov – facility managery. Dozvíte se jakou dokumentaci PO potřebujete a kdo vám ji může vytvořit. Co obnáší preventivní požární prohlídky a jak se na ně připravit nebo jaká školení musíte v PO absolvovat. Po ukončení semináře získá každý účastník certifikát o jeho absolvování.

Komu je odborný seminář určen: facility manažerům, vlastníkům nemovitostí a pro všechny zájemce, kteří mají ve své správě nemovitosti/areály.

  • Termín: úterý 23. 4. 2024, čas 9.00 - 13.00 hod
  • Cena kurzu: 4.000,- Kč bez DPH (součástí vložného je občerstvení a certifikát o absolvování kurzu)
  • Místo konání: redakce TZB-info, Křenova 438/3, Praha 6 - Petřiny
  • Lektor: Vladimír Baletka
  • ON-LINE PŘIHLÁŠKA na konci článku

Obsah semináře:

  • Legislativa PO pro správce budov
  • Povinná dokumentace PO
  • Provádění preventivních požárních prohlídek
  • Povinná školení v PO
Doporučení absolventů kurzu pro správce a údržbu budov a zařízení: Dokumentace BOZP, PO, VTZ ve Facility managementu, lektora Vladimíra Baletky
Bc. Petra Mittelbachová, MBA, Key Account Manager Facility Manager, ARAMARK, s.r.o.
Ráda bych poděkovala TZB-info za zorganizování tohoto kurzu a přednášejícímu panu Baletkovi za zprostředkované informace k dané problematice. Obsahově kurz předčil moje očekávání, získala jsem spoustu cenných rad i z jiných oblastí legislativy, které však mají na hlavní téma kurzu přímou návaznost. V rámci diskuse jsme spolu s ostatními účastníky dostali velmi užitečné rady, jak by měly být řešeny konkrétní případy, což také velmi oceňuji. Získané znalosti mohu ihned implementovat v praxi. Kurz velmi doporučuji a těším se na nějaký další odborný seminář.


František Hrma, Facility Maintenance Specialist, Novavax CZ
Děkuji TZB info za velmi kvalitně připravené jednodenní školení pro správce a údržbu budov. Toto školení bylo velmi přínosné nejen co se týče legislativních změn přicházejících se změnou stavebního zákona, ale i velmi propracovaným přehledem dokumentace a povinností správců budov. Musím pochválit precizní přípravu celého školení a velmi profesionální přístup ke všem tématům. Toto školení mohu vřele doporučit.
 
 
Reklama