Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pracovní obuv Panda – ideální na zimu

Zima je v řadě profesí náročnou zkouškou pro chodidla pracovníků. Pracovní obuv Panda se zaměřuje na poskytnutí komfortní obuvi, která ochrání nejen před zimou, ale poskytne také dostatek pohodlí.

Při výběru zimní pracovní obuvi je nutné brát v potaz několik faktorů, které by měla obuv splňovat. Jde především o:

  • odolnost materiálu,
  • odolnost proti mrazu,
  • odolnost proti sněhu,
  • nepromokavost,
  • vnitřní zateplení,
  • kvalita podrážky.

Vysokou kvalitou a splněním uvedených vlastností se pyšní zimní pracovní obuv značky Panda. V prodejně pracovních oděvů TOMIS CZ najdete tuto obuv hned v několika provedeních.

Pracovní obuv STRONG DUCATO – všestranná a elegantní

Pánská zimní pracovní obuv představuje bezpečnostní zateplenou vysokou obuv, která obsahuje ocelovou tužinku a má stélku odolnou vůči propíchnutí. Podrážka je také antistatická, protiskluzová, odolná pohonným hmotám a absorbuje energii v patě. Tato zimní pracovní obuv je vyrobena z voděodolné, prodyšné kůže.

Zimní pracovní obuv STRONG PROFESSIONAL TIGROTTO – maximálně bezpečná

O něco nižší je poloholeňová pracovní obuv, která může nabídnout všechny vlastnosti jako obuv předcházející, ale má navíc podešev odolnou kyselinám a je vybavena reflexními prvky pro zvýšení viditelnosti.

Pracovní obuv TOP CLASSIC STRALIS – moderní a pohodlná

Výbornou volbou je i vysoká kotníková zimní pracovní obuv v kombinaci kůže a textilu. Chránit vás bude ocelová tužinka ve špičce a odolná stélka. Obuv je vybavena teplou podšívkou ABSORBER, která zabraňuje množení bakterií a plísní. Špice je opatřena polyuretanovým chráničem a podešev je odolná kyselinám i olejům.

U zimní pracovní obuvi Panda naleznete kvalitu v každém detailu, vysokou odolnost a pevnost, maximální komfort i pohodlí při dlouhodobém nošení.


TOMIS CZ, s.r.o.
logo TOMIS CZ, s.r.o.

Jsme tu, abychom poskytli osobní ochranné pracovní pomůcky pro každého zaměstnavatele, zaměstnance i soukromníka. V oblasti ochranných pracovních prostředků působíme od roku 1996, zajišťujeme maloobchod i velkoobchod.