Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vybavte svoji dílnu, zahradu, firmu i obec kvalitním a cenově dostupným zbožím z ABstore.cz

Hledáte prodejce, u kterého nakoupíte vše, co pro vaši společnost nebo domov potřebujete? Zároveň očekáváte rychlý a kvalitní servis, péči o zákazníka, zajímavé cenové nabídky a zboží, jež bude hezké nejen na pohled, ale zároveň spolehlivé? V tom případě se seznamte s e-shopem ABstore.cz, kde najdete pestrou paletu zboží, jež můžete mít za pár dnů u vás.

Žebříky, svěráky, nádrže na vodu…


Rozmanitostí nabízeného zboží budete skutečně mile překvapeni. Vybírat můžete z vybavení pro kanceláře, budovy, města, dílny, šatny a sociální zařízení, ale také nábytek, prezentační systémy, výrobky pro úklid a údržbu, odpadové hospodářství, uskladnění kapalin nebo transport a manipulaci.

Právě teď na podzim se vám mohou hodit např. profi hliníkové žebříky, kterých ABstore.cz nabízí velké množství, ať už jde o výšku, nebo typy provedení.

Bez povšimnutí nenechte ani podzemní nádrže na vodu, které vám pomohou ušetřit výdaje za vodu. Dokáží zachytit velké množství dešťové vody, která se výborně hodí k zavlažování zahrady nebo praní, pro své neutrální PH.

Protože jsou pryč teplé letní dny, je potřeba myslet na zahřátí zaměstnanců zvláště tam, kde jsou vystaveni chladu, jako např. na stavbách, při práci venku… Je nutné jim zajistit možnost zasytit se teplým jídlem, nebo zahřát horkým čajem. Na ABstore.cz najdete praktické, výborně těsnící a teplo či chlad uchovávající várnice k přepravě jídla i pití. Vybrat si můžete modely s praktickým kohoutkem, díky němuž je obsluha velmi rychlá a jednoduchá.

Výborný servis a doprava zdarma

Prohlédněte si kompletní nabídku na ABStore.cz a využijte možnosti platit fakturou, jste-li státní organizace, škola nebo obec, zašlete jim poptávku a oni pro vás vytvoří výhodnou cenovou nabídku, nebo objednávejte pohodlně na tel. č. 325 611 570.

Doprava po celé ČR je na vše zboží zdarma.

 
 
Reklama