Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technická správa budov

Perfektní technický stav objektů, ve kterých provozujete svoji výrobní, administrativní či obchodní činnost, je nutností pro bezproblémový chod firmy, ale i vizitkou obchodním partnerům.

Divize TSB (technická správa budov) má na starost především provoz a údržbu multitechnických zařízení. Do činností patří vedení, provoz, monitoring, a dále pak kurativní a preventivní údržba. Správa se týka zejména zařízení jako je topení, ventilace, klimatizace, rozvody elektřiny, sprinklery, garážová vrata, požární dveře, čerpadla, kanalizace, apod. Speciální divize Revize nabízí revize veškerých elektrických spotřebičů a elektrozařízení, kontroly a revize elektro ručního nářadí, hromosvodů, atd. Při vypracování revize automaticky hlídáme termíny příštích kontrol.


ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...

 
 
Reklama