Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení GAS 2013

Školení je určeno revizním technikům, projektantům, konstruktérům, servisním a montážním pracovníkům, vedoucím zaměstnancům firem, podnikatelům v oboru plynových a souvisejících zařízení, pracovníkům orgánů a organizací státní a veřejné správy a ostatních institucí.


Účastníci školení budou seznámeni s praktickou aplikací předpisů, novými a připravovanými předpisy, jejich změnami a doplňky, novými výrobky, technickými zařízeními a technologiemi v oboru plynových a souvisejících zařízení. V diskusních blocích si mohou účastníci vyměnit názory se zástupci orgánů státní a veřejné správy, odborných a profesních aktivit a podělit se o své praktické zkušenosti s kolegy z oboru.

Účastníci obdrží na závěr školení osvědčení o seznámení s předpisy k zajištění bezpečnosti práce, bezpečnosti technických zařízení a ochrany zdraví při práci. Znalost předpisů a požadavků zaměstnavatele k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci je nedílnou a trvalou součástí kvalifikačních předpokladů zaměstnance (zákoník práce, § 106 odst. 4).

12.3.2013 - LEGISLATIVA A PŘEDPISY

  • Energetický zákon a specifické požadavky na plynová zařízení
  • Zkušenosti autorizované osoby při provádění zkoušení a certifikaci spotřebičů na plynná paliva
  • Plynová zařízení z pohledu inspekce práce
  • Technická inspekce u plynových zařízení
ZŘIZOVÁNÍ A PROVOZ PLYNOVÝCH ZAŘÍZENÍ
  • Postup při projektování, zřizování a provádění revizí, instalacích plynových spotřebičů, který vyloučí odpovědnost z nedbalostního trestného činu obecného ohrožení z možné otravy spalinami – seznámení s výsledky jednání soudů
  • Posuzování zařízení a výkon činností v prostředí s nebezpečím výbuchu plynů
  • Rozbor problémů a zkušenosti při realizaci odběrných plynových zařízení v budovách
  • Zkušenosti s úkony při připojování spotřebičů připojených na odvod spalin
  • Provádění revizí a kontrol spalinových cest u plynových

13.3.2013 - ZŘIZOVÁNÍ A PROVOZ PLYNOVÝCH ZAŘÍZENÍ

Nové požadavky na odběrná plynová zařízení podle změny 1 TPG 704 01 Specifické problémy při provádění výchozích a provozních revizí odběrných plynových zařízení v budovách a kotelenách Aplikace stavebního zákona při zřizování odběrných plynových zařízení Řešení požární ochrany při vedení plynovodů a jejich prostupů stavebními konstrukcemi Prezentace materiálů, výrobků a technologií

Pozvánka a program podrobně včetně přednášejících

 
 
Reklama