Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GRAITEC vydává novou verzi CADKON+ 2022!

1. červen 2021, Praha - mezinárodní softwarový vývojář CAD produktů, společnost GRAITEC s.r.o. s potěšením oznamuje uvedení nové verze programů s označením CADKON+ 2022.

Již tisíce spokojených projektantů využívají programy CADKON pro zpracování projektové dokumentace architektury, stavebních konstrukcí, železobetonových konstrukcí a profesí TZB. CADKON+ 2022 to je jednoduchost, rychlost a spolehlivost! 

Představujeme výběr hlavních novinek verze 2022:

Hlavní společnou novinkou nového CADKON+ 2022 (Architecture, MEP, RC) je dynamické zadávání karty výkresů

Pro projektanty stavebních konstrukcí využívající CADKON+ Architecture jsou připraveny kompletně přepracované výškové kóty. Další významnou novinkou je možnost vytvářet popis místnosti zadáním bodů, odpadá tak nutnost předem definovat křivku, ze které by se plocha odečetla. 

Pro projektanty TZB se velké množství vylepšení týká přepracovaného výpočtu podlahového vytápění, zcela nové podpory vykreslení elektro rozvodů a nástroje pro rychlé spojování potrubí. Mezi další novinky patří vylepšení při výpočtech vody, rozkreslení kanalizace, zcela nová databáze armatur např. pro chlazení, celá řada vylepšení formátu výkazu použitého materiálu a mnoho dalšího.

CADKON+ RC nově přináší nástroje pro kompletní vyztužování svařovanými sítěmi. Tyto nové nástroje jsou součástí nového paketu a nové licence CADKON+ RC Ultimate, který zahrnuje jak nástroje pro vyztužování sítěmi, tak i ostatní nástroje pro vyztužování vázanou výztuží a mnoho dalšího.

V případě zájmu o vyzkoušení CADKON+ 2022 si zkušební verzi můžete stáhnout na webu www.cadkon.eu

Zpráva o uvedení CADKON+ 2022 zde


GRAITEC s.r.o.
logo GRAITEC s.r.o.

Hlavním zaměřením společnosti Graitec je vývoj a prodej programů CADKON, který představuje osvědčené CAD řešení pro projektování ve stavebnictví a profesích TZB. Stovky architektonických a projekčních kanceláří nasadilo CADKON při projektování staveb všech ...

 
 
Reklama