Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnost – nový obor na TZB-info

1. března roku 2016 získala společnost Topinfo s.r.o. akvizicí portál ORSEC.cz. TZB-info se tak rozšířilo o nová témata bezpečnosti osob a budov a zároveň vznikly nové rubriky v oborech Elektrotechnika a Facility management. Nyní jsme udělali další krok a z bezpečnosti se stal samostatný obor.

Proč TZB-info mělo zájem o ORSEC?

ORSEC.cz byl portálem pro odbornou veřejnost s informacemi z oboru technického i fyzického zabezpečení a služeb k ochraně majetku a osob. Na TZB-info se touto akvizicí obsah rozšířil o informační a komunikační technologie, problematiku bezpečnostní politiky a integraci technologií v inteligentních budovách, poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, požární signalizace a mechanické zábranné systémy.
Z našeho pohledu se témata ocitala na pomezí elektro, techniky a správy budov.

Slavnostní přijetí portálu ORSEC.cz do rodiny TZB-info

Zleva: Oldřich Rejl - šéfredaktor portálu ESTAV.cz, Dagmar Kopačková - ředitelka portálů TZB-info a ESTAV.cz, Michal Randa – dosavadní majitel ORSEC.cz, nyní vedoucí redaktor oboru Elektrotechnika na TZB-info, Martin Pavlata – zástupce MDL Expo, pořadatel Aqua-thermu, kde se slavnostní přijetí konalo.
Zleva: Oldřich Rejl - šéfredaktor portálu ESTAV.cz, Dagmar Kopačková - ředitelka portálů TZB-info a ESTAV.cz, Michal Randa – dosavadní majitel ORSEC.cz, nyní vedoucí redaktor oboru Elektrotechnika na TZB-info, Martin Pavlata – zástupce MDL Expo, pořadatel Aqua-thermu, kde se slavnostní přijetí konalo.

Obor Bezpečnost přidáváme do hlavního menu a kromě obsahu jsme připravili i další aktivity

Nyní, po více než roce, se ukazuje, že novinky u nás našly své čtenáře. Proto jsme se rozhodli udělat další krok a v hlavní navigaci od 16.8.2017 najdete nový obor Bezpečnost. Kromě standardního obsahu TZB-info, článků, krátkých zpráv, videí a pomůcek pro odborníky, jsme v tomto oboru aktivní i v jiných směrech.

POŽÁRNÍ BEZPEČNOST

Redakce TZB-info vás zve na 2. ročník konference POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB, která se koná 21. září v rámci veletrhu FOR ARCH

ONLINE PŘIHLÁŠKA


ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE

  • 1 denní seminář na téma poplachové zabezpečovací a tísňové, kamerové a přístupové systémy a jejich kombinace je určen zejména facility managerům. Jak to je s výběrem podle ceny a jak si v praxi poradit při výběru nejvhodnějšího řešení?
  • 5 denní kurz pro facility manažery obsahuje tematiku v širších souvislostech - další běh se bude konat v říjnu.

KAMEROVÉ SYSTÉMY

Zejména pro tuto rubriku připravujeme informace o nové legislativě k ochraně osobních údajů. GDPR začíná platit května 2018.
Pro facility managery chystáme kulatý stůl na téma kamery na veletrhu FOR ARCH ve středu 20. 9. 2017.

JAK BEZPEČNĚJI BYDLET

Redakce TZB-info Vás zve na konferenci JAK BEZPEČNĚJI BYDLET, která se koná v pátek 22. 9. 2017 v rámci veletrhu FOR ARCH.
  • 22. 9. 2017 PVA Letňany, sál 1
  • vstup zdarma
  • účastníci obdrží nový infomateriál Jak bezpečněji bydlet, který popisuje kritická místa z pohledu bezpečnosti budov.
  • s ohledem na kapacitu sálu doporučujeme registraci

Zařazení oboru „Zabezpečovací technika“ do obsahu letošního, již 28. ročníku, mezinárodního veletrhu FOR ARCH nabídlo příležitost pro TZB-info a ESTAV.cz uspořádat další ročník konference na téma bydlení - tentokráte na téma „Jak bezpečněji bydlet“. Programem tak navážeme na loňskou konferenci Jak koupit bydlení.
Obsah letošní konference Jak bezpečněji bydlet skloubí téma technická bezpečnost (poplachové, přístupové a kamerové systémy) s problematikou vnímání bezpečnosti (ochrana osobních údajů, občan a prevence kriminality, odbornost dodavatelských firem).
Konference je určena pro všechny zájemce, kteří se zajímají o bezpečnost bytů, rodinných domů a o bezpečnost v bytových domech.

 
 
Reklama