Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Další ročník Summit Koncepce BIM se uskuteční 24. února 2022

Do Česka se vrací přední evropští experti na BIM ve veřejné správě

Již druhý ročník setkání Summit Koncepce BIM proběhne 24. února 2022 on-line z konferenčního sálu v PVA EXPO PRAHA. EXKLUZIVNĚ pro čtenáře TZB-info: můžete získat slevu 5% s promo kódem tzbinfo5.

Z Evropy vystoupí Souheil Soubra, předseda EU BIM Task Group a Milena Feustel, zástupkyně za Německo z federálního ministerstva Dopravy a digitální infrastruktury, Adam Matthews, vedoucí mezinárodního centra Digital Built Britain a Jaan Saar se podělí o novinky digitální platformy v Estonsku.

Stejně jako úspěšný první ročník v roce 2019, slibuje i tento nadcházející summit velmi zajímavá témata zabývající se metodou BIM a jejím zaváděním do veřejné správy. Připravujeme blok se zaměřením na vládní aktivity pro rozvoj digitalizace stavebnictví, detailní přehled aktivit Koncepce BIM a blok se zkušenostmi z pilotních projektů. Summit nabízí unikátní setkání návštěvníků z řad všech stavebních profesí, se zástupci vlád a státní správy včetně řady evropských zemí. Pro Česko navíc o to důležitější, že termín povinného využívání metody BIM u všech nadlimitních veřejných zakázek, bude již za dveřmi.

Aktuální program, novinky a registrace najdete na webu https://summitkoncepcebim.cz/

Každý účastník získá kvalitní záznam a prezentační materiály

Neváhejte s přihlášením, v programu je samozřejmě prostor i pro diskuse.

Registrační poplatek pro online činí 1 490,- Kč bez DPH, pro účastníky z úřadů, samospráv a státních organizací pak 990,- Kč bez DPH.

Využijte také speciální balíček, který je výhodný zejména pro větší organizace: každý 3. účastník v rámci jedné organizace za polovinu.

Každý účastník získá nejen unikátní link pro sledování celého přenosu živě, ale také přístup ke kvalitnímu záznamu a prezentačním materiálům.

Vzhledem k aktuální situaci se akce uskuteční online, umožní účast i těm, kteří by se fyzické akce zúčastnit z různých důvodů nemohli.

Ani tak ale nepřijdete o možnost, kterou u Summitu Koncepce BIM považujeme za důležitou - přímý kontakt s přednášejícími. Většina přednášejících bude přítomna v PVA EXPO PRAHA osobně a, jak je na Summitu již dobrou tradicí, po přednáškách bude následovat interaktivní diskusní blok.

Těšíme se na vás.

 
 
Reklama