Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB-info na veletrhu Aquatherm 2014


Doprovodný program jubilejního ročníku veletrhu Aquatherm se koná po dobu celého veletrhu ve dvou přednáškových sálech - v hale č. 5 a v nových konferenčních prostorách v 1. patře vstupní haly VH2, která je u vchodu D ze strany od letiště.

Tým TZB-info ve stánku č. 240 v hale 2 a na doprovodném programu:

  • Redaktory TZB-info najdete jako moderátory a přednášející ve většině bloků doprovodného programu.
  • Po celou dobu veletrhu bude přítomen analytik Kalkulátoru cen energií TZB-info Ing. Jan Schindler. SW pro porovnání dodavatelů elektřiny a plynu byl oceněn hlavní cenou GRAND PRIX na veletrhu For arch 2013 a jeho nezávislost oceňuje i Energetický regulační úřad.
  • V roce 2013 prošel zcela zásadní rekonstrukcí náš nejcitovanější výpočet Porovnání nákladů na vytápění, který jsme přihlásili do soutěže o nejlepší exponát veletrhu Aquatherm Praha 2014. Do detailů tohoto porovnání Vás zasvětí kolega Ing. Milan Bechyně.
  • V přednáškách v doprovodném programu budou citovány i nejnovější informace z našich aktuálních projektů Vytápíme elektřinou, Vytápíme plynem a Vytápíme tuhými palivy, jejichž garanty jsou kolegové Ing. Jan Blažíček (elektřina), Ing. Milan Bechyně (plyn) a Ing. Vladimír Stupavský (tuhá paliva).
  • Ve čtvrtek 6.3. 2014 představí v doprovodném programu k tématice větrání spolupracovník redakce Ing. Jan Schwarzer, Ph.D. NOVINKU TZB-info: Přehled větracích jednotek s rekuperací.
  • Páteční doprovodný program k tématu správa budov moderuje kolegyně Petra Gütterová, vedoucí našeho nového oboru Facility management, který byl nominován v kategorii Odborná práce roku na prestižní akci Týden FM v listopadu 2013 v Praze. V rámci aktivit v tomto oboru jsme uspořádali i dvě velmi úspěšná 5 denní školení facility managerů.
  • Ukázku s plánů našeho nového tématu DOTACE, které obsahuje jak dotace pro stavebníky (zejm. Kotlíková dotace a Zelená úsporám), tak dotace z fondů pro rozvoj firem, máte možnost slyšet v úvodním bloku doprovodného programu veletrhu v úterý dopoledne. Připravili jsme i praktický příklad jako inspiraci pro firmy, jak mohou dotace pomoci pro rozvoj firmy.
  • Naopak náš nový projekt, který obsahuje komentáře k ustanovením Nového občanského zákoníku, bude představen v pátek, na závěr veletrhu. A upozorňujeme, že přednášky odborníků z Advokátní kanceláře Šikola a partneři, s.r.o. by 100% neměli ujít Vaší pozornosti. Zásadní změny se týkají jak výrobců, tak projektantů, montážních firem i zákazníků. Garantem tohoto tématu je za TZB-info Ing. Bronislav Bechník, Ph.D.
  • Vedoucí redaktor Stavby Ing. Petr Bohuslávek Vám v projekční sekci stánku TZB-info může ukázat detaily zcela nové podoby Výpočtu prostupu tepla vícevrstvou stavební konstrukcí, který je nejnavštěvovanějším stavebním výpočtem TZB-info a který ocení i projektanti specializací TZB.
  • ZAJÍMAVOST: Na veletrhu můžete potkat i náš VIDEO PRESS tým, který bude natáčet videospoty přímo z veletrhu.
  • Na Vaši návštěvu se těší i kolegyně z obchodního týmu TZB-info: Adéla Bystřická, Denisa Markovičová a Bc. Hedvika Šimlová, DiS.

Na viděnou již od úterý 4.3.2014 na mezinárodním veletrhu Aquatherm Praha.

Celý doprovodný program Aquatherm Praha 2014.

Ovšem již nyní můžete navštívit přímo z domova
Výstaviště TZB-info pro AQUATHERM PRAHA 2014

Výstaviště TZB-info a 3 náměstí, která čekají na svá jména.
Výstaviště TZB-info a 3 náměstí, která čekají na svá jména.

 
 
Reklama