Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snídaně s Adeonem - Vše co chcete vědět o BIM

Přijďte si udělat názor na BIM a sdílet zkušenosti s kolegy. Navíc navštívíte zajímavé stavby - klub Heligonka v Dolních Vítkovicích, „Dům roku 2015" a dřevostavbu v korunách stromů Natura Park v Pardubicích. Uvidíte také prostorový 3D skener FARO a ukázku leteckého skenování v praxi.

Připravili jsme pro Vás ve spolupráci se společnostmi Autodesk, Obcí architektů, Dolními Vítkovicemi a G4D seminář pro všechny zájemce o uplatnění BIM (Building Information Modelling), tj. Inteligentního 3D Informačního modelu stavebního objektu.

S pojmem BIM jsme ve stavební sféře konfrontováni stále častěji, je proto čas se s ním seznámit a udělat si na něj názor.
Seminář se uskuteční 7. 6. 2016 v čase 9:30 – 13:00 hod. v klubu Heligonka v Dolních Vítkovicích, který získal ocenění „Dům roku 2015“.
Druhým termínem je pak 14.6. 2016 ve stejném čase a v budově unikátní dřevostavby v korunách stromů Natura Park v Pardubicích.

Program

  • BIM – mýtus nebo realita?, Patrik Minks - Autodesk
  • Naše cesta k BIM, Roman Lisník - Hutní projekt Frýdek-Místek
  • Nejčastější otázky zájemců o BIM, Václav Škarka - ADEON
  • (pouze Ostrava) Heligonka jako Dům roku 2015, Milan Šraml
  • (pouze Pardubice) Prezentace budovy Natura Park, Jiří Bureš - ředitel ekocentra
  • Velkoplošné 3D skenování objektů a jeho uplatnění v praxi, Bronislav Koska - G4D
  • Uplatnění dronů ve stavební praxi, Bohumil Michalík - G4D

Těšit se můžete i na ukázku prostorového 3D skeneru FARO a to dokonce přímo v provozu…a pokud nám bude přát počasí, tak se nějaký ten dron prolétne i nad Dolními Vítkovicemi a uvidíte, jak probíhá letecké skenování v praxi.

Zapište si do kalendářů

  • Ostrava - 7. června 2016 - klub Heligonka, Vítkovická 42/3367, 702 00 Ostrava
  • Pardubice - 14. června 2016 - Natura Park, Štolbova 2874, 530 02 Pardubice

Pozvánka na seminář Snídaně s Adeonem - Vše co chcete vědět o BIM
Seminář je pro všechny účastníky zdarma, počet účastníků je však omezen, proto Vás prosíme o včasnou registraci.
Každý účastník obdrží nejnovější číslo našeho magazinu Revit News, který je tentokrát mimo jiné zaměřen na problematiku BIM. Občerstvení i parkování pro účastníky setkání je zajištěno.
Těšíme se na setkání a zajímavě strávené dopoledne.


O ADEON CZ s. r. o.

ADEON CZ s. r. o. je společnost, která nabízí své komplexní dodávky s vysokou přidanou hodnotou širokému okruhu zákazníků z oblasti strojírenství, stavebnictví, energetiky a také všude tam, kde zákazník očekává komplexní služby systémového integrátora.

Jako Gold Partner firmy Autodesk a jeden z jeho největších dodavatelů zajišťujeme sofistikované dodávky nejnovějších řešení pro design, CAD/CAM strojírenství, CAD stavebnictví, architekturu a energetiku - spolu s paletou dalších služeb, jako jsou poradenství, technická podpora, systémové dohledy, školení, vizualizace, digitalizace dokumentů aj. Důležitou součástí těchto komplexních řešení je také řešení správy dokumentů, kde disponujeme pestrou nabídkou ověřených řešení.

Jsme již přes 20 let na trhu jako systémový integrátor. Dodáváme tedy vše co je zapotřebí pro realizaci a bezproblémový provoz informačního sytému, od projektu, přes realizaci počítačové sítě, dodávku hardware i software, až po každodenní služby spojené s provozem informačního systému.

 
 
Reklama