Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Série seminářů "Snížení energetické náročnosti budov"

Siemens organizuje ve spolupráci se společnostmi SEVEn a Enviros sérii seminářů "Snížení energetické náročnosti budov" na téma energetická efektivita v budovách a projekty EPC.

Divize Building Technologies společnosti Siemens, organizuje ve spolupráci se společnostmi SEVEn a Enviros sérii seminářů "Snížení energetické náročnosti budov" na téma energetická efektivita v budovách a projekty EPC. Semináře mají za cíl podpořit využití energetických služeb a zejména metody EPC pro realizaci projektů zaměřených na úspory energií ve veřejném sektoru.

Jedná se mezinárodní projekt, který se uskuteční na území České republiky, Slovenska Maďarska. V ČR bude organizováno deset půldenních akcí (v každém z krajů jedna, některé budou sloučeny), které budou sestávat ze dvou částí:
1) úvod do legislativy a teorie o energetických službách a EPC
2) příklady realizovaných projektů (ukázka, že to funguje).

Cílovou skupinou pozvaných účastníků jsou zástupci měst, obcí, krajů, přímo řízených organizací ministerstev a vlastních ministerstev. Součástí bude i soutěž o ceny, která se vyhodnotí na podzim letošního roku. Vítězem by měl být ten, kdo bude nejaktivnějším uživatelem energetických služeb, třeba i ve fázi organizace výběrových řízení na poskytovatele těchto služeb.

Patronát nad semináři v ČR přislíbilo ministerstvo životního prostředí a někdejší ministr životního prostředí, prof. Bedřich Moldan.

Termíny a místa: Seminare EPC_mista a terminy_110303-2.doc

TZB-info je mediálním partnerem těchto seminářů a vybrané informace budeme publikovat na stránkách projektu EPC.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama