Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Investice do energeticky úsporných systémů zajistí i nemalé finanční úspory

Investice do energeticky úsporných systémů nepřináší pouze plnění požadavků zákona č. 406/200 Sb. Kombinovaný systém zajišťující vytápění, větrání a klimatizaci poptejte u společnosti ENBRA.

Snížení energetické náročnosti budov jde ruku v ruce s maximální efektivizací systémů TZB, především ÚT, VZT a Klimatizace. Základem je dobrá koncepce, kvalitní projekt a kvalitní provedení všech systémů, které zpravidla v nízkoenergetických budovách tvoří kompaktní celek.

Bez využití alternativních zdrojů a řízené rekuperace si tyto systémy nedokážeme představit. Nabízíme proto profesionální přístup s maximální odborností a praktické zkušenosti,včetně doplňkových služeb. Dodáváme jednotlivé komponenty těchto systémů i celé systémy od projektu po zprovoznění, včetně hydraulického vyregulování, či termovizních zkoušek.

Investice do energeticky úsporných systémů nepřináší pouze plnění požadavků zákona č.406/200 sb., ale přináší investorům také nemalé finanční úspory, které převyšují výnosy běžných finančních produktů na trhu.

Kombinovaný systém zajišťující vytápění, větrání a klimatizaci, složený z našich komponentů a alternativních zdrojů rádi představíme v reálu, v našem novém sídle v Brně-Popůvkách.

Mohlo by vás zajímat:

Jak snížit náklady na vytápění? V Brně vybrali správné řešení a uspořili 64 % nákladů!
Společenství pro dům Slepá 26, Slepá 28, Hoblíkova 18/20 Brno díky rekonstrukci domů snížilo energetickou náročnost budov o 45 % a díky změně způsobu vytápění snížilo cenu tepla o 34 %. Celková výše úspor tak dosáhla neuvěřitelných 64 %. Celá investice byla realizována bez přispění z dotačních programů.


ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...

 
 
Reklama