Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Beznáustkový alkohol tester do firmy AlcoBlow Rapid

Alkohol na pracovišti je problémem mnoha zaměstnavatelů. Není se čemu divit, průzkumy uvádí, že až 1 100 000 Čechů pije alkohol v nadměrném množství. Nezbývá nic jiného než pravidelné kontroly.

V zaměstnáních, kde jde o životy lidí nebo o materiální škody, jako například u stavebních firem, důsledné kontroly ze strany zaměstnavatele jsou obzvlášť důležité. Pravě proto alkohol tester se stal nepostradatelným pomocníkem zaměstnavatelů, ti ale často nevědí, jaký model si mají vybrat.

Beznáustkový alkohol tester do firmy AlcoBlow Rapid je spolehlivý model k monitorování střízlivosti podřízených. Široce používaný ke kontrolování zaměstnanců stavebních firem, provádějících výškové práce všeho druhu nebo zdržujících se v přítomnosti nebezpečných specializovaných strojů. Díky tomu, že provedení zkoušek probíhá bez náustků jeho údržba negeneruje zbytečné náklady. Tento model se vyznačuje především bleskovým měřením (zkouška trvá jen 3 s). Další výhodnou je funkce Passive, která umožňuje „sbírání” vzduchu z okolí a generování výsledku. Toto řešení umožňuje např. kontrolu nápojů vnášených na pracoviště. Na zařízení se vztahuje 24měsíční záruka. Alkohol tester je zkontrolován a zkalibrován tak, aby byl připraven k použití.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama