Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inspekční kamera do potrubí Laserliner VideoFlex G3 XXL

Ucpané nebo poškozené potrubí může vás stát hodně peněz a času. Důležité je tomu předcházet a to zejména pečlivou kontrolou pomocí inspekční kamery.

Inspekční kamera do potrubí Laserliner VideoFlex G3 XXL je spolehlivý německý výrobek, který umožňuje nahlédnout i do těch nejvíce nedostupných míst, včetně těch zbavených světla. 9milimetrový objektiv se nachází na 5m flexibilním kabelu odolným vůči vlhkosti. V přední části objektivu jsou umístěny LED diody osvětlující tmavá místa.

Zařízení nabízí dobrou kvalitu záznamu v rozlišení 720×480, který je následně ukládán na vyměnitelnou paměťovou kartu. Objektiv disponuje také 1,5× digitálním zoomem. Generovaný obraz je promítán na 3,5" displej. Vestavěný akumulátor umožňuje přibližně 4 hodiny práce. Stav akumulátoru je zobrazován na displeji, takže nehrozí nečekané ukončení práce.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama