Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jaký detektor kovů do firmy?

Detektor kovů ve firmě chrání před krádežemi a brání vnášení nebezpečných předmětů na pracoviště. Stále více společností má zájem o zařízení tohoto druhu. Jaké možnosti existují na trhu?

Na trhu najdete dva základní druhy detektorů kovů, které se používá ve firmách: ruční detektory kovů a průchozí detektory kovů. Ruční detektory jsou levnější, ale vyžadují, aby někdo prováděl důkladnou kontrolu. Samotná kontrola trvá také déle než v případě detekční brány, které hlavním účelem je skenovat velký počet osob během krátké doby za zachování všech bezpečnostních standardů. Nicméně ruční hledačky jsou mobilní a můžete je použít v jakémkoliv místě. Modulová konstrukce průchozího detektoru kovů sice umožňuje pohodlnou montáž a snadné přemístění, ale ruční detektory jsou mnohem pohodlnější.

Detektory kovů Garrett

Mezi na trhu dostupnými značkami detektorů kovu stojí za obzvláštní doporučení detektory kovů Garrett. Tato značka je uznávaná po celém světě. Už od 1964 dodává nejkvalitnější detekční rámy nebo ruční detektory kovů. Produkty amerického výrobce našly své uplatnění v mnoha společnostech, kde poskytují zaměstnancům bezpečí a chrání firemní majetek.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama