Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dveřní kukátko s kamerou MF-35D

Chcete zabezpečit byt prostřednictvím jednoduchého monitorování? Dveřní kukátko s kamerou je jednoduché, diskrétní a efektivní zařízení pro monitorování prostoru před dveřmi.

Dveřní kukátko s kamerou MF-35D je skvělé řešení pro monitorování a zvládne je namontovat opravdu každý. Zabere vám to pouhých pár minut aniž by bylo nutné vyvrtat jeden jediný otvor do vašich dveří. Kamera vytváří obraz ve velmi dobré kvalitě a to díky moderní matrici CCIQ, která poskytuje větší energetickou úspornost a lepší kvalitu obrazu než tradiční řešení.

Kamera v kukátku pracuje i v podmínkách nedostatečného osvětlení, díky vysoké citlivosti zařízení a širokému zornému úhlu vám umožní pozorovat rozlehlý prostor chodby nebo verandy. Obraz z kamery MF-35D je možné přehrávat na obrazovce televizoru nebo jej lze nahrávat a přehrávat pomocí videorekordérů. Dveřní kamera v kukátku je velmi diskrétní a nebudí podezření. Jedná se o ideální řešením pro každého, kdo chce zabezpečit byt prostřednictvím jednoduchého monitorování.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama