Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ochrana proti koronaviru | Bezkontaktní IR teploměr SA200P

V světě s koronavirem je důležitá rychlá a účinná kontrola zaměstnanců ohledně příznaků nákazy. Spolehlivým řešením je bezkontaktní IR teploměr SA200P.

V mnoha oblastech koronavirus změnil svět. Musíme především dodržovat nová hygienická pravidla. K zajištění bezpečí na pracovišti je nutné myslet na vhodné kontrolní prostředky, které umožní rychle a efektivně odhalit osoby s podezřením COVID-19. Firmy proto hledají účinnou ochranu proti koronaviru. Jedním z příznaků nemoci je zvýšená tělesná teplota, takže bezkontaktní IR snímač teploty SA200P umožní efektivní kontrolu zdravotního stavu zaměstnanců.

Bezkontaktní IR teploměr pro měření teploty těla SA200P

Měření teploty probíhá přiblížením čela nebo zápěstí k senzoru na vzdálenost 1-20 cm. Po přibližně 2 sekundách se na displeji objeví hodnota s přesností do 0,3°C. Díky bezkontaktnímu měření není nutná neustálá dezinfekce přístroje. Zařízení disponuje systémem hlasového varování, který prostřednictvím jedné ze dvou zpráv informuje o pozitivním nebo poplachovém výsledku. Bezkontaktní IR teploměr SA200P je také vybaven inteligentním systémem zabraňujícím falešným poplachům. Přístroj můžete pověsit na každý plochý povrch. To spolu se snadnou obsluhou poskytne skvělé řešení rutinní kontroly při vstupu na pracoviště.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama