Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ochrana proti koronaviru | Termokamera pro měření tělesné teploty

V době ohrožení koronavirem je klíčová rychlá a účinná kontrola zaměstnanců ohledně eventuálního ohrožení. Spolehlivým řešením jsou zařízení umožňující bezkontaktní měření teploty.

Pandemie určitě neskončí rychlé, proto se firmy musí přizpůsobit úplně novým podmínkám. Podniky hledají účinnou ochranu proti koronaviru. K zajištění bezpečí zaměstnanců je nutné myslet na vhodné kontrolni prostředky, které umožní rychle a efektivně odhalit osoby s podezřením nákazy koronavirem. Bezkontaktní měření teploty umožní efektivní kontrolu zdravotního stavu zaměstnanců.

Termokamera pro měření tělesné teploty UT-160Hi

Termokamera UT-160Hi umožňuje rychlé měření tělesné teploty člověka v zorném poli kamery v rozsahu 30 do 45°C, s přesností nejméně +/- 0,5°C ze vzdálenosti 1 m od měřené osoby. Zařízení je založeno na nechlazeném mikrobolometrickém senzoru UFPA s rozlišením 160x120 pixelů v technologii 12 μm. Termokameru pro měření tělesné teploty UT-160Hi lze připojit k počítači pomoci USB-C (obraz lze zobrazit na připojeném monitoru / televizoru). Možnost montáže na stativ a kontrola z úrovně monitoru umožní bezpečné a pohodlné používání. Operátor kamery může nastavit minimální a maximální teplotu, při které se spustí alarm, sledování teploty v určeném měřícím bodu a místa, kde byla naměřena nejvyšší teplota.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama