Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ochrana proti koronaviru | Detekční rám SE-1008 pro bezkontaktní měření teploty těla

V době pandemie koronaviru je klíčová rychlá a účinná kontrola zaměstnanců ohledně příznaků nemoci. Spolehlivým řešením jsou zařízení umožňující bezkontaktní měření teploty.

Pandemie určitě neskončí rychlé, proto se firmy musí přizpůsobit úplně novým podmínkám. Podniky pro kanceláře a továrny hledají účinnou ochranu proti koronaviru.K zajištění bezpečí zaměstnanců je nutné myslet na vhodné kontrolní prostředky, které umožní rychle a efektivně odhalit osoby s podezřením nákazy koronavirem. Jedním z příznaků nemoci je zvýšená tělesná teplota. Průchozí brány pro bezkontaktní měření teploty těla umožní efektivní kontrolu zdravotního stavu zaměstnanců.

Detekční rám SE-1008 pro bezkontaktní měření teploty těla

Pro kontrolu stačí přiložit čelo nebo zápěstí k IR čidlu umístěnému na levé straně rámu. Podstatné je, že měření je bezdotykové - k detekci stačí vzdálenost 2-5 centimetrů. Citlivý detektor okamžitě zareaguje na teplotu nad 37°C a automaticky o tom bude informovat prostřednictvím LED displeje. Všechny provedené kontroly a poplachy se automaticky počítají. Detekční rám SE-1008 umožňuje provádění kontroly dokonce až 70 osob za minutu. Montáž je snadná a rychlá - zařízení rozložíte během pouhých 10 minut. Nízká hmotnost usnadňuje přepravu zařízení.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama