Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotopast na stavbu s připojením WiFi - Ereagle E3

Fotopasti hlavně sledují zvířata v jejím přirozeném prostředí, ačkoliv s každým rokem získávají stále více příznivců v jiných oborech např. stavebnictví, kde bojují se zloději.

Zabezpečení staveniště představuje dosti problematické téma. Bohužel krádeže na stavbách způsobí nemalé ztráty. Krade se všechno, například stavební nářadí, čerstvě zasazená okna nebo dokonce kotly. Řešením, které v sobě spojuje nejvíce výhod je fotopast. Malé zařízení s maskovacími barvami můžeme instalovat kdekoliv na stavbě. V okamžiku vstupu na území čidlo odhalí pohyb a fotopast pořídí fotografii nebo začne nahrávat video. Zaregistrovaná data se také zapisují na kartu. V případě chycení narušitele nám mohou posloužit jako důkaz v řízení. Fotopast na stavbu můžete si také pořídit s jiným záměrem – natočit tzv. časosběrný film. Zařízení upevníte na stabilní místo a ono každých 10 minut pořídí jednu fotku. Takhle to bude probíhat celé měsíce a pak můžete z toho složit zrychlený dokument o tom, jak jste stavěli svůj dům.

Doporučujeme vám fotopast Ereagle E3, která při rozumném používání může pracovat po několik měsíců. Připojení WiFi umožňuje rychlé stažení shromážděného materiálu bez nutné demontáže zařízení ani vystoupení z vozu. Stačí přijet dostatečně blízko např. ke stromu, navázat spojení pomocí HotSpot mezi telefonem a zařízením a stáhnout data nebo změnit nastavení.

Na český trh fotopasti dodává obchod SpyShop24, který je zákazníkům známý už od roku 2007.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama