Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zajímavosti z prvního dne veletrhu Bazény, sauny, solária a wellness (I)

Přinášíme první postřehy a zároveň pozvánku na veletrh, kde je TZB-info mediálním partnerem. Veletrh je otevřen do neděle a kromě standardní veletržní nabídky je na víkend připraven i velmi zajímavý program pro celou rodinu.


v popředí Martin Chmelík, ředitel veletrhu, dále zprava Ing. Miloslava Veselá, generální
ředitelka ABF a.s., p.Pavlíček, starosta Letňan a zástupce společnosti SPGroup a.s.

Veletrh byl slavnostně zahájen vernisáží v hale 2 a v rámci otevření veletrhu Martin Chmelík, ředitel veletrhu (na fotografii v popředí) řekl: "Dámy a pánové, vážení vystavovatelé, i já Vás vítám na mezinárodním odborném veletrhu Bazény, sauny, solária a wellness. Letošního ročníku se účastní celkem 122 vystavovatelů z 5 států. Na veletrhu je k vidění absolutní špička v oboru bazénového průmyslu, návštěvníci uvidí 30 bazénů plně v provozu. V hale 2 si můžete prohlédnout prezentaci projektů, které jsou přihlášeny do soutěže Bazén roku. Soutěž bude vyhlášena na dnešním slavnostním galavečeru (Pozn. redakce: výsledky viz tisková zpráva v pátek 9.3.2007). Rád bych poděkoval vystavovatelům, mediálním partnerům, internetovému portálu TZB-info, časopisu Bazén, sauny, spa a portálu e-stav. Chtěl bych poděkovat našim odborným garantům - Fakultě stavební, resp. Katedře zdravotního a ekologického inženýrství a Asociaci pracovníků v regeneraci. Osobně bych rád poděkoval panu prof. Krišovi, prezidentu veletrhu a Ing. Šťastnému, který je mozkem veletrhu a zajišťuje odbornou část."

FOTOGALERIE Z PRVNÍCH OKAMŽIKŮ VELETRHU

Na veletrhu vládne pohoda:

 

Veletrh je rozdělen do dvou hal. V jedné hale jsou situovány stánky odborných firem, v druhé hale spíše nabídka pro fitness, wellness a nabídka bazénů pro konečného zákazníka.

 
 

Jako vždy je i tentokrát možnost na veletrhu využít akčních slev.

 

Zajímavosti ze světa wellness:

 


 

Slavnostní galavečer vystavovatelů v HEALTH CLUB BLUE ORANGE přinesl kromě vyhlášení výsledků GRAND PRIX, TOP EXPO, CENA SYMPATIE (výsledky soutěží budou součástí tiskové zprávy v pátek 9.3.2007) také rozptýlení u hráčských stolů rulety, kostek a Black Jacku.

 

Zajímavost TZB z vybavení v HEALT CLUB BLUE ORANGE:


designové nerezové umyvadlo
 
designová temperace předsíně WC

Na závěr ještě pozvánku na pokračování zajímavostí z veletrhu:

 

Tento "zástupce" společnosti Berndorf Bäderbau s.r.o. představí v příštím díle novinku, která byla i oceněna.


Rovněž se určitě vrátíme k jednomu pozoruhodnému exponátu - systému Nesspool pro zvýšení dna bazénu. Systém řeší problém s hlubokým dnem bazénu. Ty se dělají ve standardních hloubkách, zpravidla 150-170 cm, jež jsou vhodné pro plavání dospělých, ale dětem, starým lidem či zdravotně postiženým neumožňují optimální využití bazénu. Systém Nesspool je konstruován tak, aby umožnil celou řadu variant sestav, a to jak v horizontálním, tak ve vertikálním směru. Oblouky konce bazénů jsou zhotovovány na míru.

 

Zejména malé děti si v bazénu nemohou hrát tolik, jako třeba na mělčině u moře. A právě to by jim měl NESSPOOL - systém zvýšení dna bazénu umožnit.
Motto: Naučme se bazén využívat a umožněme jeho využití svým blízkým.


 
 
Reklama