Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BIM knihovna Guardian

Společnost Guardian přichází s novou verzí nástrojů pro projektování v systému BIM (Building Information Modeling). BIM je další generací digitálního nástroje, jež vede k nové metodice práce - ideálně spolupráce všech v reálném čase na jednom modelu budovy. Guardian s ní přichází zejména proto, že se postupně mění potřeby práce s BIM objekty. V případě Guardianu jsou nově k dispozici BIM objekty pro všechny produkty z jeho evropské nabídky.

„Způsob, jakým dnes architektonická studia a projektové kanceláře pracují, se mění,“ říká Volodymyr Shkurenko, European Channel and Segment Marketing Manager ze společnosti Guardian. „Zaznamenali jsme nárůst poptávky, aby co nejvíce typů skel bylo součástí nástroje BIM. Pro nás je rozhodující zůstat na špici těchto nových inovačních procesů, abychom mohli poskytnout projektovým a konstrukčním týmům ty správné produkty a podporu pro práci od specifikace až po výstavbu," dodává Shkurenko.

Guardian BIM si můžete stáhnout zde: http://www.eu.en.sunguardglass.com/SpecificationsResources/OnlineTools/BIM/index.htm


 
 
Reklama