Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konec tvorbě plísní v interiéru i únikům tepla z budovy

Ač budova navenek vypadá v pořádku, skutečnost může být jiná. Stavba může mít skryté vady. Ty se projevují různě. Certifikovaný odborník je pomůže odhalit a nalézt cestu k nápravě.

Máme efektivní řešení pro všechny – od rodinných domů po průmyslové areály

Problémy se neomezují na jediný typ budovy. Z praxe víme, že potížím čelí vlastníci či uživatelé různých typů nemovitostí. Nabízíme pomoc v těchto oblastech:

  • při snaze o snížení energetické náročnosti budovy,
  • při identifikaci nežádoucích tepelných mostů, které se vyskytují v obálce budovy.

Doporučíme postup vedoucí k nápravě a zpracujeme projekt ke snížení energetické náročnosti, případně k odstranění tepelných mostů.

Ve stavebnictví se pohybujeme již od roku 1983, a proto máme v tomto oboru bohaté zkušeností.

Certifikované měření a diagnostika (termovize) = trumf pro další jednání a nápravu

Pomocí moderní techniky (termokamera a profesionální počítačové vybavení) a našich odborných znalostí provedeme diagnostiku, na jejímž základě odhalíme příčinu potíží. Následně pro vás vypracujeme odborný posudek a návod, jaké kroky podniknout dál. K tomu též využíváme znalostí jakožto energetický specialista.

Získáte tak významný podklad pro jednání (např. s dodavatelem stavby, který pochybil), a radikálně se tak zvyšuje pravděpodobnost, že se domůžete nápravy.

Pokud nejde o chybu zaviněnou dodavatelem, alespoň zjistíte, jaké další kroky podniknout, aby se dalším problémům zamezilo.

Máme certifikát technik diagnostik termografie (ACM DTO CZ č. 1498), který platí po celé EU, a tím se v tuzemsku řadíme do velmi úzké skupiny certifikovaných odborníků. Pomohli jsme již mnoha zákazníkům a rádi pomůžeme i vám.

Nyní je vhodné roční období pro provedení měření

Termografické měření budov je možné realizovat téměř výhradně pouze v zimním období, kdy je ustálený rozdíl mezi interiérovou a venkovní teplotou alespoň 15° C. Právě nyní je proto správný čas takové měření objednat a provést.

Další krok? Nezávazná konzultace zdarma

Rádi vám poskytneme nezávaznou konzultaci zdarma. Společně prodiskutujeme reálné možnosti, jak vyřešit daný problém. Na našich internetových stránkách nebo profilech na sociálních médiích naleznete všechny potřebné informace. Těšíme se na spolupráci!

energetický specilalista INKAPO Ing. Zdeněk Petrtyl termovize měření
 
 
Reklama