Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Softwarový balík Lindab Cyprion pro návrhy a naceňování staveb

Software Cyprion vypočítá nejen náklady a hmotnost budovy, ale stanoví i požadavky na dopravu, normohodiny nutné pro výstavbu budovy, dobu činnosti jeřábu, reakční síly základů a nabídne i 2D a 3D náhledy.

Lindab Buildings patentovaný integrovaný softwarový nástroj Cyprion umožňující návrhy a naceňování staveb od počátečních fází projektu až po konečnou dodávku stavby

Lindab Buildings a stavební partneři využívají patentovaný integrovaný softwarový nástroj Cyprion umožňující návrhy a naceňování staveb od počátečních fází projektu až po konečnou dodávku stavby.

Aplikace Allplan

Dvojím poklepáním na ikonu programu Cyprion spustíte grafickou aplikaci, která zobrazí 3D náhled budovy v programu Allplan. Stavební partner tak může zákazníkovi rychle a snadno ukázat realistický a interaktivní pohled na vnější i vnitřní části budovy, včetně všech detailů a barev. Virtuální budovu lze pak importovat do celkové fotografie specifického místa, kde by měl být projekt realizován.

Aplikace Dial

Tato aplikace pro nezávislé využití denního světla v kombinaci s programem Cyprion vyhodnotí procento času, během kterého není uvnitř budovy nutné využití umělého osvětlení. Jedná se o velmi účinný nástroj pro stanovení, kolik oken a světlíků bude nutných pro optimální úroveň osvětlení v budově.

Nástroj e-techman

Lindab nabízí stavitelům snadno použitelný nástroj pro rychlý přístup ke všem technickým řešením budovy Lindab a také pro online vizualizaci všech konstrukčních prvků a detailů budovy Lindab.

Nástroj Energetická úspornost

Cyprion nabízí nástroj pro srovnávání parametrů tepelné izolace, ale i výpočet návratnosti investice do silnější izolace, než která byla původně uvažována. Cyprion, v kombinaci s modulem pro stanovení tepelných ztrát, vyhodnotí energetickou náročnost budovy Lindab a automaticky porovná výsledky se zákonnými požadavky norem DIN.
 
 
Reklama