Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Energetický specialista sníží energetickou náročnost budovy

Hřející radiátory jsou důkazem podzimu a zimy. Cena za spotřebovanou energii v rodinných či bytových domech, administrativních budovách nebo průmyslových areálech často bývá nepříjemným překvapením.

Odborník na energetickou certifikaci a diagnostiku budov

Energetický specialista je odborníkem na energetickou certifikaci domů a nalezení možných úspor energie. Připravuje průkazy energetické náročnosti budov (někdy označované jako energetické štítky), energetické audity, energetické posudky a další dokumenty.

Certifikovaný technik diagnostik termografie provádí termografické měření (termovize) s následným vyhodnocením stavu obálky budovy. Tedy nalezením všech slabých míst, kudy uniká teplo.

Pomocí nejmodernější techniky (termokamery a špičkového počítačového vybavení) a s využitím své odbornosti odhalí místa, která způsobují problémy, a navrhne vhodné opatření k jejich nápravě.

Dotační programy i znalecké posudky

Ing. Zdeněk Petrtyl je energetickým specialistou, který má dlouholeté zkušenosti z oboru stavebnictví a profesionálně se věnuje energetické certifikaci budov.

Zpracovává také odborné energetické posudky a projekty v rámci programu Nová zelená úsporám a v neposlední řadě též posudky oken a dveří. Rád pomůže i Vám!

INKAPO - Ing. Zdeněk Petrtyl, energetický specialista Energetická certifikace a diagnostika budov energetická náročnost budov posudky PENB
 
 
Reklama