Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Základní vzdělávací kurz pro energetické poradce

23. 4. 2013 bude zahájen v pořadí již pátý Základní vzdělávací kurz pro energetické poradce.

Již více než 150 úspěšnými absolventy se může pochlubit Základní vzdělávací kurz pro energetické poradce, který od roku 2009 každoročně organizuje Energy Centre České Budějovice. Kurz, ze kterého si účastníci kromě certifikátu odnesou především cenné informace a nové kontakty, je určen nejen budoucím energetickým poradcům, ale i zájemcům z řad podnikatelů v oboru energetiky či zaměstnanců státní a veřejné správy, kteří jsou zodpovědní za hospodaření energií ve veřejných budovách, pracovníkům energetických agentur a neziskových organizací, autorizovaným inženýrům a technikům, projektantům a vysokoškolským technikům.

23. 4. 2013 bude zahájen v pořadí již pátý Základní vzdělávací kurz pro energetické poradce. V sídle společnosti E.ON (City Center, České Budějovice) zazní během 6 dní (23. – 25. 4. a 14. -16. 3. 2013) z úst předních českých a rakouských odborníků přednášky na témata, se kterými se ve své praxi nejčastěji setkává energetický poradce (energeticky úsporné stavby, rekonstrukce domů, vytápění, úspory energií a využití obnovitelných zdrojů, legislativa, dotace apod.). Písemná a ústí zkouška proběhne 4. 6. 2013. Vaše přihlášky zasílejte do 30. 3. 2013. Kapacita kurzu je omezena.

Kurz je zařazen do programu celoživotního vzdělávání ČKAIT a bude ohodnocen 3 body.
Bližší informace naleznete na www.eccb.cz nebo získáte na tel. čísle 387 312 580.


Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama