Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ENRA SERVICES získala silného strategického partnera

Do dalšího období současného trhu se zemním plynem vstupujeme posíleni o nové strategické partnerství. Podíl ve společnosti ENRA SERVICES získala SPP CZ a. s., dceřiná společnost Slovenského plynárenského průmyslu a. s., největšího dodavatele energií na Slovensku.


© Fotolia.com
Kalkulátor cen energií TZB-info

„Uživatelům plynu všech kategorií – od firem po domácnosti – chceme společně nabízet tuto komoditu za příznivé ceny doprovázené profesionálním servisem,“ říká Josef Navrátilík, jednatel ENRA SERVICES. „Partnerství nám navíc umožní výrazně zvýšit zajištění bezpečnosti dodávek zemního plynu a rozšířit nabídku našich služeb.“

Pro zákazníky ENRA SERVICES se nic nemění – k dispozici nadále zůstávají zákaznické kanceláře v Ostravě a v Jeseníku včetně stávajícího týmu spolupracovníků a veškeré služby zákaznické linky. V delším časovém horizontu pak zákazníkům ENRA SERVICES toto spojení přinese vyšší stupeň jistoty dodávek a vyšší zákaznický komfort plynoucí ze silného zázemí skupiny SPP.

Společnost SPP CZ dodává zemní plyn všem zákaznickým kategoriím od tepláren po domácnosti, s celkovým ročním prodejem cca 290 mil. m3 zemního plynu v rámci České republiky. Stabilitu dodávek společnost garantuje díky zázemí velké energetické korporace, diverzifikací zdrojů a prostřednictví skladování plynu v podzemních zásobnících v ČR i na Slovensku.

V letošním roce vstupuje SPP CZ v České republice i na trh s elektrickou energií, když na Slovensku již dodává elektřinu 150 000 odběrných míst. Kapitálovým vstupem do společnosti ENRA SERVICES potvrzuje SPP CZ svůj zájem o další expanzi na českém trhu.

Ve statistice Operátora trhu s energií společnost Enra Services figuruje od roku 2011 a v současnosti má více než 1 600 odběrných míst, převážně na Ostravsku.

 
 
Reklama