Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

UV sterilizátor VMAX pro dezinfekci předmětů

Díky přenosnému UV sterilizátoru můžete dezinfikovat mobil, sluchátka, klíče, platební karty a mnoho dalších kapesních předmětů.

V době vysoké míry epidemiologického ohrožení je nezbytné používání efektivních preventivních prostředků, které mohou omezit míru nebezpečí. Sterilizátor VMAX byl testován nezávislými externími laboratořemi, které potvrzují likvidaci 99,9 % běžných domácích mikroorganismů do 6 minut. V případě dezinfekce mobilu sterilizátor může telefon současně sterilizovat a nabíjet, bez nutnosti vypnutí napájení.

Ovládání je banální. Sterilizátor stačí zapojit, doprostřed vložit předmět, zavřít kryt a stisknout tlačítko, UV světla se automaticky zapnou. Po skončení procesu se zařízení samo vypne. Konstrukce je neobyčejně jednoduchá a zcela přenosná.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama