Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GPS sledování stavebních strojů a techniky aneb GPS lokátor na stavbu

GPS lokátor se využívá v různých oblastech, od zemědělství po stavebnictví, kde pro zvýšení efektivity ve firmě a ochranu proti zlodějům své uplatnění našel v sledování stavebních strojů a techniky.

GPS lokalizátor GL300 pro sledování stavebních strojů a techniky umožňuje diskrétní dohlížení na bezpečnost majetku stavební firmy. Díky němu můžete sledovat dobu práce, polohu strojů nebo kontrolovat spotřebu paliva. Komfort používání zajišťuje pohodlný online přístup k datům shromažďovaným zařízením. GPS lokátor GL300 je založený na satelitním zaměřování prováděným dvěma nezávislými navigačními systémy - z GPS vysílačů a GLONASS, které zaručují bezpečnost za každé situace. Pokud jeden z nich selže, jsou údaje staženy z druhého systému.

Nejdůležitější vlastnosti GPS lokátoru GL300 pro sledování stavebních strojů a techniky:
  • Přesná lokalizace - lokalizuje objekt s přesností až do 2 metrů díky použití systému SBAS
  • Bezpečná zóna aneb Geofencing - umožňuje definovat oblast, v které se může nacházet GPS lokalizátor GL300, po překročení dříve definované zóny uživatel obdrží online poplašné upozornění
  • Dlouhá výdrž - výkonné napájení lokalizátoru až 60 dní v režimu uspání a při nastavení zaměřování GPS každých 10 minut zajišťuje nepřetržitou práci až po 10 dní.
  • Dálkové ovládání - pohodlné operování se zařízením nezávisle na místě, stačí mít u sebe zařízení podporující internet
  • Dosah z každého místa na zemi - přístup je omezen pouze dosahem dané mobilní sítě obsluhující lokalizátor
  • Snadné ovládání - intuitivní a pohodlný provoz zařízení.

Na český trh sledovací zařízení dodává obchod SpyShop24, který je zákazníkům známý už od roku 2007.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama