Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kamera na stavbu nebo sklad skrytá v elektrické skříňce DVR-P1

Majitele stavebních firem musí často čelit problému krádeže ze staveniště nebo ze skladu. Jedním ze skvělých řešení je nepřetržitý dohled díky kameře skryté v elektrické skříňce DVR-P1.

Kamera skrytá v elektrické skřínce s modulem WiFi je nápadem na pozorování staveniště, skladu nebo výrobních hal bez vědomí jiných osob. Bezplatná aplikace umožní nepřetržitý vzdálený dohled prostřednictvím smartphonu z libovolného místa na zemi.

Kamera na stavbu nebo sklad je jednoduchý způsob ve válce se zloději materiálu, ale i jako nenahraditelný nástroj ke kontrole zaměstnanců mimo jiné ve výrobních halách. Skoro neviditelná milimetrová čočka objektivu ukrytá v přední části elektrické skříňky zajišťuje v podstatě plnou diskreci. Jednou z největších výhod WiFi kamery v elektrické skříňce je nepřetržité napájení a záložní akumulátor, který se spustí pro případ chvilkového výpadku.

V závislosti na potřebách je možné nahrávání materiálu jak v podobě videa, tak i pořizování jednotlivých nebo sériových fotografií po odhalení pohybu. Funkce detekce pohybu šetří paměť a pozdější čas potřebný ke shlédnutí shromážděného materiálu.Uživatel si může zvolit kvalitu obrazu podle vlastních požadavků: 1080p, 720p nebo 480p. Samozřejmě vysoká kvalita umožňuje přesnou identifikaci osob a objektů. Nashromážděný materiál je ukládán na vyměnitelných kartách TF s kapacitou do 32 GB, které lze kdykoliv vyměnit, prohlédnout si je v klidu domova a vymazat.

Letos společnost Spy Shop díky kameře v elektrické skříňce DVR-P1 získala 97 spokojených zákazníků.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama