Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrá bezpečnostní IP kamera na stavbu

Bezpečnostní IP kamery umožňují nejen monitorovat stavbu, ale také odhalit zloděje a jiné podezřelé situace. Poznejte spolehlivou IP kameru se záznamem Full HD - Dahua IPC-HFW2231RP-VFS-IRE6.

Široký rozsah zorného pole, noční reflektor, možnost správy materiálu a obrazu na dálku, ukládání záznamu na paměťové karty – díky tomu všemu IP kamera značky Dahua v tom cenovém rozsahu patří k nejlepším na trhu. Nepochybnou výhodou je také kvalita obrazu. Zesilovač STRAVIS CMOS s rozlišením 2,1 Mpx generuje obraz v rozlišení Full HD 1920×1080. IP kameru na stavbu Dahua lze používat v interiéru i exteriéru.

Nejdůležitější vlastnosti chytré bezpečnostní IP kamery na stavbu:
  • Detekce pohybu - kamera je vybavena matricovým měřením probíhajících "pohyblivých" změn v dosahu zorného pole. Konkrétní pole detekce můžete definovat
  • Stupeň krytí - stupeň krytí IP67 zajišťuje ochranu před malými mechanickými poškozeními a chrání před proměnlivými atmosférickými vlivy
  • Živý dohled - bezplatný software Smart PSS umožňuje spojení s bezpečnostní kamerou pomocí připojení P2P
  • Zápis na paměťové karty – data jsou ukládána na paměťové karty s maximální kapacitou -128 GB.

Na český trh kamerové systémy dodává obchod SpyShop24, který je zákazníkům známý už od roku 2007.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama