Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GPS lokalizátor s odposlechem pro sledování stavebních strojů

Máte strach o firemní majetek? Poznejte GPS lokalizátor MT90 Server, který umožňuje diskrétní dohlížení na bezpečnost stavebních zařízení.

GPS lokalizátor MT90 Server je moderní a spolehlivé zařízení určené k lokalizaci vozidel, strojů nebo osob. Zařízení používá k zobrazení polohy systém satelitní navigace GPS a data se odesílají v podobě SMS zprávy. Zároveň se zařízením uživatel obdrží zdarma roční přístup do speciálního systému, kde všechna data o lokalizaci jsou odesílány prostřednictvím datových paketů. Po přihlášení se na účet je možné získat přístup k: poslední lokalizaci vysílače, archivu za poslední 3 měsíce a poplachům poté, co lokalizátor překročil dříve definovanou zónu. Kromě lokalizace GPS lokalizátor umožňuje živý odposlech zvuků v okolí zařízení. Toto řešení znamená monitorování toho, co se děje poblíž osoby mající lokátor GPS nebo v kabině sledovaného vozidla, ve kterém je lokátor GPS MT90 Server nainstalován.

Lokalizátor MT90 Server využívá velmi přesný modul SiRFStar IV GPS a čtyřpásmový komunikační systém GSM 850/900/1800/1900MHz, který zaručuje přesnou a precizní lokalizaci v rozsahu 5 m. Kompaktní konstrukce GPS lokalizátoru, malé rozměry a stupeň krytí IP65 umožňuje volné používání zařízení za každých podmínek. Akumulátor zaručuje nepřetržitou práci až 24 hodin. GPS lokátor můžete také připojit k externímu napájení a značně tak prodloužit dobu práce.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama