Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Micro kamera s WiFi HD-02 pro samostatnou montáž

Majitele stavebních firem se často setkávají s problémem krádeže ze staveniště nebo ze skladu. Řešením je micro kamera HD-02 pro diskrétní monitoring v reálném čase z každého místa na zemi.

Mikro kamera HD-02 je malé zařízení, díky kterému je možné diskrétně pozorovat staveniště nebo sklad z libovolného místa na zemi. Stačí k tomu spolehlivé WiFi připojení a pak kamera bude odesílat obrazy se zvukem a také je zpřístupňovat „na živo“. Shromážděný materiál se také ukládá na výměnné paměťové karty. K ovládání kamery se používá bezplatný software.

Modul zařízení je opatřen kamerou typu pinhole s průměrem čočky 2 mm a celý objektiv měří sotva 4 mm, takže nahrávání probíhá zcela diskrétně. Micro kamera HD-02 může pracovat v jednom ze 3 režimů:

  • detekce pohybu - zařízení začne pracovat, když se v dosahu čidla vyskytne pohyb, pokud se to stane, bude generován poplach odeslaný na mail
  • časové nahrávání - kamera nahrává v určitém časovém úseku
  • režim nepřetržitého záznamu - kamera pracuje nepřetržitě

Úhel záběru 60° a rozlišení 1280×720 HD zajišťují čitelný a přehledný obraz. Malá potřeba světla, pouze 0,1 Lux, umožňuje záznam i ve slabě osvětlených místnostech. Mikrokamera HD-02 může pracovat 24/7 po připojení adaptérem k nepřetržitému napájení.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama