Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová služba Bohemia Energy pomůže s elektrikáři

Kvalitních řemeslníků, tedy i elektrikářů, je stále nedostatek. Navíc ne vždy odvedou kvalitní práci. A ke všemu se v cenách za jejich služby příliš neorientujeme. To vše ukázal nedávný průzkum Bohemia Energy. Není divu, že starosti s elektrikáři bychom tedy rádi přenechali jiným.

Elektřina servis

Řešení svým zákazníkům nyní přináší Bohemia Energy. Firma nabízí příspěvek na služby elektrikáře a odborníka i zajistí. „Ty, kteří mají svého osvědčeného elektrikáře, pak každý rok potěší příspěvek na jeho práci. Službu Elektřina servis lze využít třeba na úpravu, opravdu či údržbu domácí elektroinstalace nebo na zapojení sporáku, digestoře či bojleru, případně i na revizi elektroinstalace,“ uvádí Libor Holub, obchodní ředitel Bohemia Energy.

Firma chce spolupracovat pouze s kvalitními řemeslníky, a to za odpovídající a férové ceny. Proto na základě dlouhodobého monitoringu elektrikářských prací napříč celou ČR stanovuje průměrnou hodinovou sazbu a cenu cestovného. Bohemia Energy rovněž na sebe převezme i odpovědnost za řešení případných reklamací, zákazník se tak nemusí starat o jejich vyřízení.

A jak si elektrikáře s touto službou zajistit?

Pro zákazníky vybraných produktových řad stačí zavolat na bezplatnou servisní linku 800 310 310 a nahlásit požadavek. Operátor následně zajistí vhodného odborníka. Využitím této služby ušetří odběratelé spoustu času se sháněním kvalitního elektrikáře, a navíc obdrží každý rok bonus 3 000 Kč na elektrikářské práce. „Využít jej můžete dokonce i na služby vámi vybraného elektrikáře, váš soused či kamarád tak nepřijde o práci, jenom ji zaplatíme my,“ upřesňuje Libor Holub.

Více informací

 
 
Reklama