Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak pomocí termokamery zabránit únikům tepla a snížit výdaje za topení?

Termokamery jsou nástrojem se širokým spektrem využití. Pomáhají například hasičským záchranným sborům, ale najdou své uplatnění i ve stavebnictví, kde odhalí úniky tepla.

Termovizní kamera je zařízeni, které zaznamenává tepelné záření. Tato funkce je nyní obzvláště hodnocená v souvislostí se snížením nákladů na vytápění. Totiž vytápění domů čí kanceláře v zimním období není levná záležitost, proto je dobré provést evidenci budovy, aby zjistit kde teplo uniká a přijmout opatření v podobě zateplení či izolací objektu.

Vyhledávanou termokamerou ve stavebnictví a průmyslu pro své vlastností je přenosná termovizní kamera Compact Plus od německého výrobce Laserliner. Jedna se o kvalitní a profesionální nástroj, který spojuje nejlepší vlastností jaké by měla termokamera mít. Hlavními přednostmi Laserliner Compact Plus jsou: citlivý senzor pro snadnou identifikaci závady, velký rozsah teplot pro lepší přesnost, pokročile nastavení detekce a zároveň intuitivní obsluha spolu s přehledným zobrazováním. Termovizní kamera Laserliner Compact Plus podporuje také paměťové karty s kapacitou až do 16 GB, což umožňuje ukládání pořízených záznamů pro potřeby vytvoření zprávy o tepelně technickém stavu objektu. Laserliner všechny ty vlastností integruje v jednom přenosném a zároveň odolném zařízení, které je dostupné za rozumnou cenu. Termovizní kamery disponují skutečně rozsáhlým spektrem využiti v mnoha oblastech, proto investice do termokamery se rozhodně vyplatí.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama