Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wifi kamera HS skrytá v kouřovém čidle pro sledování prostoru

Kamery skryté v běžných předmětech jsou čím dál víc populární mezi našimi zákazníky, a tak přinášíme vám nový model, který najde své uplatnění v každém prostoru, který potřebujete nenápadně sledovat.

Do pestré nabídky skrytých kamer jsme přidali nový model HS. Díky teto kameře budete schopní dohlížet na aktivity svých zaměstnanců, spolubydlících či domácích mazlíčků. Tento druh sledování se také osvědči jako doplnění klasického monitoringu.

Hlavní výhoda tohoto výrobku spočívá v dokonalém maskování kamery uvnitř atrapy kouřového čidla, kterou lze snadno umístit v libovolném prostoru. Kamera neupoutává pozornost a bude univerzální pro všechny druhy místností. Přenos z kamery lze sledovat živě na dálku ze svého mobilu a zároveň ukládat záznam na paměťové kartě micro SD. Další předností kamery je detekce pohybu, přijímání oznámení v mobilní aplikaci, ale také možnost naplánovat čas nahrávání. Ať už je důvod pro nahrávání okolí jakýkoliv, toto zařízení vám s tím záručně pomůže, a český návod k obsluze vás provede jednotlivými kroky.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama