Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnostní kamery - spolehlivá ochrana nejen během prázdnin

Letní období je příznivý čas pro dovolené. Je to ale zároveň sezóna žní pro lupiče. Právě v letních měsících policie zaznamenává vyšší výskyt kriminality. Jedná se hlavně o vloupání do opuštěných domů

Letní období by mělo být bezstarostný čas stráveny na dovolené. Zároveň během naší nepřítomností se zvyšuje riziko vloupání. Experti doporučuji několik opatření, které pomohu odradit pachatele. Za prvé je dobré zbytečně neupozorňovat na svou nepřítomnost; není vhodné zatahovat závěsy či zavírat okenice, je to jasná známka dlouhodobější nepřítomnosti. Další častou chybou, která lupičům usnadní akci je prostředí kolem domu - neuklizené nářadí ponecháno na zahradě a k tomu absence oplocení bude přímo pozvanou pro zloděje. Neméně důležitá bude kvalitní zabezpečovací technika v podobě bezpečnostních kamer.

Venkovní bezdrátová WiFi kamera s širokoúhlým objektivem 360° Reolink Argus PT 2K je perfektní a jednoduché řešení. Především tato kamera nevyžaduje žádnou složitou instalací ani připojování zbytečných kabelů. Dále kamera je vybavená čidlem, které reaguje na pohyb a odesílá oznámení na mobil. Neobvykle široký pozorovací úhel snímá téměř celý prostor v horizontální rotaci 355° a vertikální rotaci 140°. Reolink Argus PT 2K má vestavěnou baterii pro zajištění dlouhé doby provozu, a po přípojení solární nabíječky dobíjení baterií zařízení bude nepřetržité a navíc přispěje k úsporám energie.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama