Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průmyslová kamera na stavbu CamSat iConstruction-CAM ×25

Monitorování staveb pomáhá hlídat bezpečnost a chránit stavební zařízení a materiály. Pro tento účel je potřeba využít spolehlivou kameru, která splňuje moderní požadavky.

Kamera CamSat iConstruction-CAM ×25 se záběrem 360° umožňuje kdykoliv zkontrolovat kvalitu provedení a postup prací a dohlížet na pracovní dobu pracovníků. Hlavní výhodou zařízení je připojení 4G/LTE, díky kterému můžeme obraz sledovat odkudkoliv na světě. Kamera na stavbu se vyznačuje všesměrovým 360° pozorováním, optickým přiblížením s dosahem až 200 m, HD kvalitou obrazu a ukládáním záznamu až 14 dní zpětně. Funkce Time Lapse umožňuje sledování postupu stavebních prací.

Časosběrné video z několika měsíců záznamu ukáže ve zrychleném tempu všechny změny. Montáž kamery je rychlá a snadná - stačí nasadit mechanickou zásuvku a zasunout do ní kameru. V případě potřeby ji lze snadno přemístit na jiné místo. Kamera spolupracuje s jakýmkoliv monitorovacím systémem a záznamovým zařízením.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama